OGLASIO SE TRAMP: Prokomentarisao navode o planovima atentata na njega

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

22. 08. 2024. u 23:51

ZA muškarcem iz Arizone podignuta je poternica nakon što je preko društvenih mreža pretio da će ubiti bivšeg predsednika SAD i kandidata Republikanske partije na predstojećim predsedničkim izborima Donalda Trampa, saopšteno je danas iz kancelarije šerifa okruga Kočiz.

ОГЛАСИО СЕ ТРАМП: Прокоментарисао наводе о плановима атентата на њега

Foto: profimedia

Iz šerifove kancelarije takođe je saopšteno da je za muškarcem, Ronaldom Lijem Sivrudom, raspisano više naloga za hapšenje u državi Viskonsin, prenosi Rojters.

Tramp je trenutno u okrugu Kočiz, gde u okviru izborne kampanje obliazi granicu SAD i Meksika.

- Nisam čuo za tu pretnju, ali nisam toliko iznenađen, razlog za to je što želim da radim stvari koje su loše po loše momke - rekao je Tramp.

Kako navodi Rojters, ovo je poslednja u nizu pretnji predsedničkim kandidatima uoču izbora zakazanih za 5. novembar.

Početkom avgusta, muškarac iz Virdžinije optužen je da je pretio kandidatkinji Demokratske partije Kamali Haris, a muškarac iz Nju Hempšira uhapšen je u decembru zbog pretnje da će ubiti republikanske predsedničke kandidate.

Tramp je u julu upucan u uvo tokom predizbornog mitinga, a tom prilikom jedan čovek je ubijen i njih dvoje je povređeno.

Uprkos pokušaju ubistva i nedavnim pretnjama Tramp je rekao da ''veoma poštuje'' Tajnu službu i pohvalio način na koji obavljaju svoj posao.
 

BONUS VIDEO: MAGIČNA ETNA - Pogledajte spektakularnu erupciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!