(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) BALKANAC SE SEKAO PO VRATU NA AERODROMU: Putnici vrištali, obezbeđenje ga jurilo da se ne ubije (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

26. 08. 2024. u 17:52

BALKANAC je napravio haos na aerodromu u Bogoti kada je počeo da se seče po vratu naočigled brojnih putnika.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) БАЛКАНАЦ СЕ СЕКАО ПО ВРАТУ НА АЕРОДРОМУ: Путници вриштали, обезбеђење га јурило да се не убије (ФОТО)

Foto: Tviter printskrin/ Rade Fantastični

Prava drama odigrala se na međunarodnom aerodromu El Dorado u subotu uveče, kada je državljanin Bugarske sebi polomljenom staklenom flašom naneo posekotine po vratu. Prethodno je od zvaničnika imigracionih službi tražio da mu pomognu da se vrati u Evropu.

Prema navodima izvora, Bugarin je došao vidno uznemiren na aerodrom tvrdeći da je žrtva pljačke i da je ostao bez svih ličnih stvari - uključujući pasoš i pare.

Muškarac je navodno molio zvaničnike na aerodromu da mu pomognu da se vrati u Bugarsku, ali su ga oni uputili na ambasadu. Nakon što mu je rečeno da neće moći da se ukrca u avion, on je polomio staklenu flašu i počeo je sebe da seče po vratu naočigled brojnih putnika na prepunom aerodromu.

Putnici su vrištali u panici dok je Bugarin sebi nanosio posekotine, a obezbeđenje je pokušalo da ga uhvati kako bi ga sprečili da se ubije.

Na uznemirujućem snimku vidi se kako muškarac tetura pokušavajući da pobegne od policije, koja pokušava da ga omami šokerom, kako bi ga smirila.

Državljanin Bugarske je nekako uspeo da se probije kroz check-in pre nego što ga je policija savladala i odvela u bolnicu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu