''SVE SAM IH POBIO'': Obrt u stravičnom trostrukom ubistvu u Italiji - sin prvobitno priznao da je ubio samo oca, sada šokirao sve (FOTO)

Novosti online

01. 09. 2024. u 20:09

TINEJDžER 17-godišnjak se slomio pred policijom i priznao da je ubio svoju porodicu u stravičnom trostrukom ubistvu koje je potreslo Milano.

СВЕ САМ ИХ ПОБИО:  Обрт у стравичном троструком убиству у Италији - син првобитно признао да је убио само оца, сада шокирао све (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Prvobitno je izjavio da je ubio svog oca, Fabia, 51-godišnjeg biznismena, nakon što je otac ubio svoju suprugu Danijelu (47) i mlađeg sina Lorenca (12), ali je promenio iskaz pred policijom i priznao da je ipak sam ubio celu porodicu nožem.

Tinejdžer je pozvao policiju oko 2 sata iza ponoći, i izgovorio jezive reči.

- Dođite, ubio sam tatu koji je ubio moju mamu i brata - navodno je ispričao dispečeru, ali se slomio pred policijom i priznao sve.

Zločin koji je šokirao Milano

Od prvog trenutka, njegova rekonstrukcija nije se uklapala u ono što su karabinjeri zatekli na licu mesta, u istrazi koju su koordinirali magistrati tužilaštva za maloletnike Milana i običnog tužilaštva Monce.

Tri tela su pronađena u sobi koju je delio sa mlađim bratom, u porodičnoj vili u Paderno Dunjanu, gradu na periferiji Milana na severu Italije.

Kako navode mediji, krvav nož — za koji se veruje da je korišćen tokom trostrukog ubistva, pronađen je na ulici ispred kuće.

Dečak (17) je objasnio da se vratio kući nešto pre 1 sat iza ponoći i da je pronašao svog oca kako sa krvavim nožem sedi na stolici pored tela svoje majke i mlađeg brata. Tada je, prema prvim navodima, reagovao instinktivno i izbo oca, braneći majku i brata.

Ono što je izvesno jeste da je, prema onome što se ispostavilo, u satima koji su neposredno prethodili tragediji, u vili je održana mala porodična zabava za rođendan oca Fabija, koji je u subotu 31. avgusta upravo napunio 51 godinu. Na žurki su prisustvovali i rođaci, komšije, ali i deca.

Otac Fabio bio je u braku sa Danijelom A. (47), sa kojom je imao dva sina — mlađeg Lorenca (12) i starijeg (17) koji nije identifikovan zbog istrage koja je u toku.

"Najgore je prošao mlađi sin"

Kako navode tamošnji mediji, trostruko ubistvo se dogodilo oko 2 sata iza ponoći, a kako je potvrdio tužilac Klaudio Gitardi, najgore je prošao mlađi sin — zbog čega se zaključuje da je prvi stradao.

Njegovo telo pronašli su karabinjeri po pozivu, u spavaćoj sobi koji je delio sa starijim bratom. U istoj prostoriji, koja se nalazi pored sobe njegovih roditelja na gornjem spratu vile, pronađena su i tela njegovog oca i majke.

- Bio je u poslednjoj godini srednje škole, tih je, pametan, dobar dečko. Bavi se sportom. Poslednja osoba od koje biste očekivali da će vas povrediti - naveo je drug starijeg sina za medije, dok je drugi dodao da "nije imao problema sa drogom, kao ni da nije ulazio u sukobe sa roditeljima".

Kako navode tamošnji mediji, porodica je živela u maloj vili unutar stambenog kompleksa u Paderno Dunjanu, a poznata je u milanskoj opštini jer su se bavili istorijskom gradnjom. Takođe se dodaje da su živeli u neposrednoj blizini porodice ubijenog oca.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KADA NAS KONAČNO ČEKA ZAHLAĐENJE: Meteorolog Ristić za Novosti dao prognozu, ovakav septembar se ne pamti