UŽAS U FRANCUSKOJ: Ženu silovalo preko 50 muškaraca - podvodio je suprug

NESVAKIDAŠNjI sudski proces otvoren je u francuskom južnom gradu Avinjonu, gde se na optuženičkoj klupi našao 51 muškarac zbog učešća u silovanjima Žizel Peliko (71), tokom deset dugih godina.

УЖАС У ФРАНЦУСКОЈ: Жену силовало преко 50 мушкараца - подводио је супруг

Foto: Profimedia

Žizel je podvodio njen muž Dominik (72). Prethodno bi je svaki put drogirao sredstvima za omamljivanje koje je nabavljao u aptoteci. Žizel je godinama obilazila lekare pokušavajući da sazna razloge za njena iznenadna padanja u polukomatozno stanje i gubitke pamćenja, ali niko nije posumnjao na muža. Dominika su svi tokom tih strašnih godina u okruženju smatrali brižnim suprugom i dobrim susedom.

Ni optuženi za silovanja nisu delovali u svojim sredinama drugačije. Žizelin muž je klijente pronalazio preko interneta. Među njima su muškarci najrazličitijih zanimanja i godišta, starosti od 26 do 73 godine. Impresivno je bilo kada su optuženi izlazili pred sudiju u koloni koja je potrajala desetak minuta.

Žizel je na suđenju, koje će trajati četiri meseca, okružena sa svojih troje dece. Predsednica suda je juče tri sata obrazlagala kakvoj je torturi bila izložena Penkiko koja je to stoički slušala, dok su njena deca izašla iz sale, ne mogavši da slušaju šta je sve njihova majka preživela.

Pronađeni su i hiljade video-zapisa i fotografija, jer je muž sve snimao. On je uhapšen 2020. godine i ovo je bio prvi put da su im se pogledi sreli od tada. Dominik je na suđenju delovao nervozno i umorno.

Optuženi se uglavnom brane time da su mislili da ih je muž uključivao u neobičnu seksualnu igru, isticavši da nisu znali da je žena drogirana. Niko od njih nije sebi postavio pitanje saglasnosti za seksualni akt, što je ključno u ovom slučaju. Rizikuju 20 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost