NOVE OPTUŽBE PROTIV VAJNSTINA: Nije prezicirano za koja krivična dela

Tanjug

12. 09. 2024. u 18:23

PROTIV filmskog producenta Harvija Vajnstina optuženog za seksualne prestupe danas su podignute nove krivične optužnice, ali tužiteljka suda u Njujorku Nikol Blumberg nije precizirala koja su krivična dela njima obuhvaćena, preneo je danas Rojters.

НОВЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ ВАЈНСТИНА: Није презицирано за која кривична дела

Foto: Profimedia

Porotnici na Menhetnu proglasili su prethodno Vajnstina (72) krivim po optužbama za silovanje 2020. godine, ali je Apelacioni sud u Njujorku odbacio osudu u aprilu, zaključivši da on nije imao pravično suđenje.

Nakon toga, u julu su tužioci njujorškog suda saopštili da je u toku istraga za dodatne navodne nasilne seksualne napade koje je Vajnstin počinio, nakon što je više žena pristalo da svedoči protiv njega.

Vajnstin je negirao da je ikada imao seksualne odnose bez pristanka sa bilo kim.

On je ranije ove sedmice imao hitnu operaciju srca nakon što je osetio bolove u grudima u zatvoru u Njujorku, a trebalo je da se tokom ove sedmice pojavi na sudu gde tužioci predstavljaju dokaze u okviru tekućih istraga protiv njega pred velikim porotom u Njujorku.

BONUS VIDEO:

NAJDUŽI STAKLENI TOBOGAN NA SVETU: Pogledajte kako izgleda spuštanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE TEK SAD U ŠOKU! Ameri otkrili: Svetski moćnici sakrili ključni doping-dokaz koji bi spasao rusko čudo od deteta!