"JA SAM SILOVATELJ" Monstrum koji je drogirao ženu i dovodio više od 70 muškaraca da je zlostavljaju priznao sve (FOTO)

Novosti onlajn

17. 09. 2024. u 12:18

"JA sam silovatelj", priznao je Dominik Peliko na suđenju za masovno silovanje, dodajući da njegova supruga Žizel "to nije zaslužila".

ЈА САМ СИЛОВАТЕЉ Монструм који је дрогирао жену и доводио више од 70 мушкараца да је злостављају признао све (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP photo

Dominiku (71) se sudi zbog optužbi da je više od 10 godina drogirao svoju ženu i sam dovodio desetine muškaraca da je siluju. On je priznao sve optužbe protiv njega na prvom svedočenju otkako je počelo suđenje 2. septembra, preneo je Bi-Bi-Si.

Foto: Tanjug/AP photo

- Ja sam silovatelj kao i ostali u ovoj prostoriji - rekao je on misleći na 50 ljudi koji su takođe optuženi za silovanje Dominikove sada već bivše supruge Žizel.

- Svi oni su znali, ne mogu da kažu da nisu - dodao je Dominik.

- Ona ne zaslužuje ovo. Bio sam veoma srećan sa njom - rekao je on sudu o svojoj supruzi.

Žizel: Potpuno sam mu verovala

Žizel, koja je ubrzo potom dobila priliku da govori, rekla je da joj je "teško da sluša ovo".

- Pedeset godina sam živela sa čovekom za kojeg ne bih nikad ni pomislila da je sposoban za ovo. Potpuno sam mu verovala - rekla je ona.

Foto: Tanjug/AP photo

Dominik je bio odsutan sa suđenja skoro nedelju dana zbog bolesti, a trebalo bi da svedoči tokom čitavog dana, navodi Bi-Bi-Si, dodajući da će mu biti dozvoljene česte pauze.

"Silovala su je najmanje 72 muškarca"

Policija veruje da su Žizel u nesvesti silovala najmanje 72 muškarca i to bar 92 puta. Od toga su, kako veruju, identifikovali 51 muškarca, kojima se takođe sudi i preti im do 20 godina zatvora ako budu osuđeni. Među njima su vatrogasac, zatvorski čuvar, bolničar i novinar, preneo je "Njujork post".

Peliko je zvao muškarce preko sajta sa jasnim instrukcijama kako da se ponašaju u njegovoj kući, navodi se u optužnici pročitanoj na sudu.

- Dođite noću, bez parfema ili mirisa duvana. Muškarci treba da se skinu van spavaće sobe, da ne prave buku i da odu na najmanji pokret ili znak da je žrtva budna - navodi se u instrukcijama koje je sudija pročitao.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO PREVARANT ILI PSIHO Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RUT U UKRAJINI BIO POZNAT KAO "PREVARANT" ILI "PSIHO" Zapadni mediji - Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa pretio da će ubiti Putina i Kima

RAJAN Vesli Rut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Vol strit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rutom u Kijevu 2022. godine.

17. 09. 2024. u 09:50

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje