KAD ČUJEM "RUSIJA" - GASIM TELEVIZOR: Tramp raskrinkao veliku "zaveru" u SAD, pa poručio - Demokrate su manijaci

Novosti online

04. 09. 2020. u 07:49

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp je rekao da bi bilo dobro da se poboljšaju odnosi između SAD i Rusije, rekavši da odmah isključuje televizor kada čuje da se govori o „zaveri“ sa Rusijom.

КАД ЧУЈЕМ РУСИЈА - ГАСИМ ТЕЛЕВИЗОР: Трамп раскринкао велику заверу у САД, па поручио - Демократе су манијаци

Tanjug

- Ako uspem da poboljšam odnose sa Rusijom – da li je to dobro ili loše? Mislim da je dobro - rekao je Tramp, obraćajući se svojim pristalicama na mitingu u Pensilvaniji.

Govoreći o demokratama, američki predsednik je istakao da oni uvek govore o Rusiji, a nikada o Kini.

- To je veoma zanimljivo. Čuo sam da su ponovo počeli s tim. Rusija, Rusija, Rusija. To su pravi manijaci. Kada čujem da demokrate na televizoru govore o Rusiji, odmah ga isključujem. To je ludost - rekao je Tramp, imajući u vidu optužbe o "zaveri" sa Rusijom.

Podsetimo, specijalni američki tužilac Robert Miler je tokom dve godine istraživao pretpostavke o umešanosti Rusije u američke izbore. Na kraju je potvrdio optužbe, ali istovremeno nije našao dokaz o „zaveri” Donalda Trampa i Rusije, čije su postojanje negirali kako Kremlj, tako i Bela kuća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (3)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak