AMERIČKI I FRANCUSKI AVIONI IZNAD RUSIJE: Suhoj Su-30 se podigao, a onda je usledila bežanija NATO letelica

Novosti online

07. 12. 2020. u 19:08

RUSKI lovac Su-30 presreo je izviđačke avione SAD i Francuske iznad Crnog mora, saopštio je Nacionalni centar za upravljanje odbranom Rusije.

АМЕРИЧКИ И ФРАНЦУСКИ АВИОНИ ИЗНАД РУСИЈЕ: Сухој Су-30 се подигао, а онда је уследила бежанија НАТО летелица

Foto: EPA

Kako se navodi, ruski radari su otkrili da se vazdušne mete približavaju granicama Rusije iznad neutralnih voda Crnog mora.

- Za identifikaciju vazdušnih ciljeva i sprečavanje povrede državne granice Rusije u vazduh je bio podignut lovac Su-30 dežurnih snaga protivvazdušne odbrane Južnog vojnog okruga. Posada ruskog lovca je identifikovala vazdušne ciljeve kao strateški izviđački avion RC-135, avion-tanker KC-135 Ratnog vazduhoplovstva SAD, izviđački avion C-160G, Ratnog vazduhoplovstva Francuske iznad voda Crnog mora - navodi se u saopštenju Centra.

Nakon što su se strani vojni avioni udaljili od državne granice Rusije, ruski lovac se bezbedno vratio na matični aerodrom.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!