BIZARNA SMRT DEVOJKE U RUSIJI: Drugarica je pronašla mrtvu u kadi, nepažnjom izgubljen mladi život

Novosti online

13. 12. 2020. u 07:47

JEDNA devojka u Rusiji poginula je tako što ju je udarila struja, pošto joj je telefon koji se punio pao u kadu dok se kupala, javljaju tamošnji mediji.

БИЗАРНА СМРТ ДЕВОЈКЕ У РУСИЈИ: Другарица је пронашла мртву у кади, непажњом изгубљен млади живот

Foto: VK

Telo 24-godišnje Olesje Semenove pronašla je njena cimerka u stanu u gradu Arhangelsk.

- Vrištala sam, protresla je, ali je bila skroz bleda. Nije disala i nije pokazivala znake života. Bila sam preplašena. Kada sam je dodirnula, udarila me je struja - kazala je cimerka Darija tokom razgovora sa Hitnom pomoći.

Ona je objasnila da je pronašla Olejsin telefon u vodu i da se još punio.

Ekipa Hitne pomoći koja je došla na mesto tragedije kazali su da je Semenova, koja je radila u butiku odeće, preminula kada je telefon upao u kadu dok je telefon još bio povezan preko punjača sa utičnicom.

- Ova tragedija nas još jednom podseća da su voda i električni aparati prikačeni u struju nekompatibilni - saopštilo je ruskom Ministarstvo za hitne slučajeve.

- Istva stvar se odnosi i na mobilne uređaje. Ako potopite smartfon, najgora stvar koja može da se desi jeste da prestane da radi. Ali, ako je prikačen na struju, vidimo kakve su posledice - dodaje se u objavi.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!