SLUGA MASAKRIRAO ČETVOROČLANU PORODICU: Elenu silovao i izbo nožem, a njenog sina Mihaila (6) zadavio!

Novosti online

01. 03. 2021. u 21:42

ČOVEK koji je radio kao sluga i baštovan, ubio je majku i dete u Rusiji. Najpre je silovao majku dečaka i izbo je nožem, a potom je zadavio njenog šestogodišnjeg sina.

СЛУГА МАСАКРИРАО ЧЕТВОРОЧЛАНУ ПОРОДИЦУ: Елену силовао и избо ножем, а њеног сина Михаила (6) задавио!

Foto Tanjug/AP

Šef železnice Sergej Malakhov (44) bio je na službenom putu kada su u njegovoj seoskoj kući u selu Kudma, blizu Nižnjeg Novgoroda, na zapadu Rusije, ubijena četiri člana njegove porodice.

Njegova supruga Elena Malakhova (41) - koja je bila poznata cvećarka - navodno je silovana i izbodena nožem na smrt. Njen muž Malakhov, izvršni direktor u transsibirskoj mreži železnica od Moskve do Vladivostoka, je bio daleko na poslu kada se dogodio masakr.

Sin Mihailo, šestogodišnjak, bio je zadavljen kao i majka šefa železnice Olga Malakhova (66), a isto je ubijen i tast Anatolij Koroljov (63).

Drugi sin i ćerka Marija (13) izbegli su stravično krvoproliće. Izvešteno je da im je kuća opljačkana. Osumnjičeni ubica i silovatelj kao i dvojica saučesnika su kasnije privedeni nakon bekstva u drugu regiju automobilom marke "folksvagen pasat".

Ruski mediji prikazali su fotografije osumnjičenog za ubistvo Šarofidina Amirova (26), koji je zadržan u Vladimirskoj oblasti. Pomogao je u izgradnji seoskog doma, a zatim je angažovan kao sluga i baštovan, kažu izveštaji koji se pozivaju na slučaj.

Ruski istražni komitet saslušavao Amirova koji je u sudnici sedeo sa lisicama na rukama. U kolima su takođe pronađeni, a potom i uhapšeni saučesnici Armen Atabekijan (29) i Mikhail Avanesov (52). Pokrenuta je istraga o ubistvima.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku