UKRAJINA PROTIV DONJECKA I LUGANSKA: Ekspert otkrio ko će imati prednost u slučaju napada

Novosti online

05. 04. 2021. u 16:48

U SLUČAJU napada ukrajinskih oružanih snaga, Donbas će pokušati da nanese maksimalnu štetu napadačkim brigadama kako bi se isključilo dalje napredovanje neprijatelja, rekao je vojni ekspert Aleksej Leonkov.

УКРАЈИНА ПРОТИВ ДОЊЕЦКА И ЛУГАНСКА: Експерт открио ко ће имати предност у случају напада

Foto: Printscreen

Tokom konferencije za štampu FAN-a i Patriot Media Grupe na temu „Rat i mir. Donbas i Ukrajina danas", Leonkov je ocenio mogućnosti armija Luganska i Donjecka.

-Ako uporedimo u kvantitativnom sastavu, onda jedinice koje su na liniji dodira Ukrajine premašuju i količinu vojne opreme i naoružanja - kaže ekspert.

Istovremeno, primetio je da su milicije tokom ratnih godina uspele da se dovoljno dobro pripreme za rat i da će imati prednost zbog dobro proučenog terena. Leonkov je takođe naglasio da Donjeck i Lugansk sada sprovode određene mobilizacione akcije koje će im omogućiti da odbiju napad prvog talasa jedinica Oružanih snaga Ukrajine.

- Glavni zadatak nije samo obuzdavanje, već i nanošenje maksimalne štete napadačkim brigadama ukrajinske vojske, odnosno sprečavanje da grade na svom uspehu - otkrio je ekspert taktiku LPNR-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!