OBOŽAVAĆETE OVAJ RECEPT: Hrskave pohovane pileće džigerice sa belim lukom za samo 20 minuta (VIDEO)
BUDITE bogatiji za još jedan fantastičan recept i uživajte u ukusima

Foto: Jutjub printskrin/ Jelajelena Petrovic
ZA POHOVANU PILEĆU DžIGERICU je potrebno :
300 gr pilećih džigerica
3 kašike prezli
granule belog luka
so, biber
2 jaja
ulje

FOTO: Privatna arhiva
POHOVANA PILEĆA DžIGERICA priprema:
Džigerice posoliti, dodati granule belog lika bibera, pa izmešati.
Uvaljati u brašno, obilno okupati u jajima koja ste umutili i malo posolili, a zatim uvaljati u prezle.
Pržiti u dubokom ulju da porumene sa jedne i druge strane. Poklopiti kod prženja jer dosta prskaju prilikom pripremanja.
Vaditi na papirnu salvetu. Servirati uz kuvan krompir.
Fantastičan ručak gotov za 20 minuta. Prijatno!
Preporučujemo

3+ TIKET ZA DANAS: Na ove četiri utakmice mreže će se sigurno tresti
13. 05. 2025. u 12:49

3+ TIKET ZA DANAS: Na ove četiri utakmice mreže će se sigurno tresti
13. 05. 2025. u 12:49

IZUZETNO LAKO: Najjednostavniji recept za punjene paprike
07. 02. 2023. u 18:00 >> 11:04

OVAJ ČOVEK IZ MUP-A DAVAO LAŽNE INFORMACIJE O ZVUČNOM TOPU: Vučić otkrio kako je u poslednji čas sprečen državni udar 15. marta
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć gostujući u emisiji "Hit Tvit" da u poslednjih 11 meseci nije isključivo problem bio u novcu spolja ili iznutra, već u tome što su sve naše vrednosti napadnute, ali i sve državne institucije koje su, kako je istakao, razorene.
06. 10. 2025. u 09:46

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VELjKOVA OBJAVA O RAZVODU: Najveći udarac za dete
VELjKO i Bogdana Ražnatović godinama su u skladnom braku u kom su dobili tri sina, a sada je on objavio snimak u kom se govori o razvodu.
05. 10. 2025. u 17:34
Komentari (0)