POSNI OBROK KOJI SE JEDE BEZ HLEBA: Danas pravimo punjeni krompir (FOTO/VIDEO)
Jednostavan recept, koji se brzo i lako priprema
Foto: Privatna arhiva
Idealan izbor za posni obrok koji je veoma hranljiv i ukusan.
Punjeni krompir - sastojci:
300 gr spanaća
1 šargarepa
1 mala glavica crnog luka
3 čena belog luka
600 gr krompira
celerov list
ulje, so, biber
Punjeni krompir - priprema:
Spanać iseći na rezance. Krompir i šargarepu skuvati, ne sasvim. Luk usitniti, dodati malo ulja, pa ga propržiti i dodati spanać, seckanu šargarepu, seckan beli luk, so, biber i seckan celer.
Foto: Privatna arhiva
Sve izmešati. Krompir oguliti i preseći na pola, pa ga izdubiti. Izdubljen deo krompira malo viljuškom izdrobite, pa ubacite u spanać izmešajte i punite krompir.
Odozgo idu kolutovi paradajza. Posoliti paradajz i premazati uljem. Peći u rerni na 220 stepeni oko 30 minuta da se malo zapeče. Odličan obrok bez hleba, veoma zdrav.
Preporučujemo
RECEPT ZA RUČAK BEZ MESA: Ovo povrće uz bešamel sos dobija odličan ukus (VIDEO)
23. 02. 2023. u 19:45
LEPO I UKUSNO: Kako najjednostavnije da spremite batat (VIDEO)
22. 02. 2023. u 21:00
NIJE VAM POTREBAN KOTLIĆ: Savršen riblji paprikaš u šerpi (FOTO/VIDEO)
22. 02. 2023. u 13:05
NIJE GIBANICA, A NIJE NI PITA: Neobičan recept kome ćete se vraćati (VIDEO)
19. 02. 2023. u 15:00
"TI SI KRETEN!" Žestoka svađa u studiju Hit tvita, Babić udario na Antonijevića
ŽESTOKA svađa izbila je večeras u studiju televizije "Pink" u emisiji Hit Tvit gde gostuju predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić, pravnik Milan Antonijević i biznismen Branko Babić.
16. 11. 2025. u 21:55
ZELENSKI ALARMIRAO EVROPU: Rusija će pokrenuti veliku agresiju na kontinent, poznata i godina
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski tvrdi da Rusija planira da pokrene veliku agresiju na evropskom kontinentu 2029. ili 2030. godine, navodeći da na to ukazuje povećana ruska proizvodnja oružja.
13. 11. 2025. u 10:54
TAJ MALI ŽUT BIKINI: Teniserke zapalile net fotkama sa plaže
ARINA Sabalenka i Paula Badosa su u žiži.
18. 11. 2025. u 11:34
Komentari (0)