IDEALNO ZA DANE POSTA: Recept za makarone sa tunjevinom je pun pogodak (VIDEO)
NEDELjNI obrok spreman za manje od pola sata

Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic
POSNE MAKARONE SA TUNjEVINOM - potrebno je:
1 manja konzerva tunjevine parčići
1 veća šargarepa
1 paradajz (može iz flaše 200 ml)
ulje, so
300 gr testenine po izboru

FOTO: Privatna arhiva
POSNE MAKARONE - priprema:
Testeninu skuvati. Luk iseći na krupne listiće, a šargarepu izrendati i malo iseći na kockice. Na ulju sve dobro izdinstati zajedno i pred kraj dodati oljušten paradajz. Posoliti.
Testeninu ocediti i prebaciti u činuju, a u luk i šragarepu dodati isceđenu tunu i sve izjednačiti.
Preko testenine dodati tunu, pa rasporediti. Uživajte u vrhunskom obroku.
Preporučujemo

RECEPT ZA RUČAK BEZ MESA: Ovo povrće uz bešamel sos dobija odličan ukus (VIDEO)
23. 02. 2023. u 19:45

LEPO I UKUSNO: Kako najjednostavnije da spremite batat (VIDEO)
22. 02. 2023. u 21:00

SKANDAL U BRITANIJI, PORODICE U ŠOKU: Direktorka mrtvačnice gledala crtani film sa mrtvim bebama u svojoj kući
EJMI Apton (38), osnivačica udruženja Florrie’s Army u Lidsu u Engleskoj, našla se u centru velike afere nakon što su roditelji preminule dece otkrili da su tela njihovih beba držana u njenoj kući umesto u mrtvačnici.
27. 08. 2025. u 17:50

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

DIPLOMATSKI SKANDAL U EVROPI: Otkriveni agenti, radili za Trampa - poznato šta im je bio plan
DANSKA vlada je opozvala otpravnika poslova SAD u zemlji nakon što su obaveštajne službe tamo otkrile da najmanje tri američka državljanina rade na "operacijama uticaja" na Grenlandu kako bi zemlju udaljili od Danske i približili SAD.
27. 08. 2025. u 13:24
Komentari (0)