TESTENINA SA ŠUNKOM I PAVLAKOM: Uz sos od pečuraka nema greške (VIDEO)
BRZ, fini obrok od testenine u kom će uživati cela porodica.

Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic
Potrebno je:
- 200 g testenine
- 1 jaje
- 200 g kisele pavlake
- 2 kašike instanta iz kese od pečuraka
- 3 kisela krastavca
- 150 g šunke (kockice)
- 200 ml mleka
- malo sira
- kačkavalj
Priprema:
Testeninu slivati, procediti i malo prohladiti. Jaje umutiti, pa dodati pavlaku i izjednačiti. Šunku iseći na kockice kao i krastavčiće. Sve ubaciti u testeninu.
U mleko dodati 2 kašike instanta pečuraka, pa i to ubaciti u testeninu. Sve izjednačiti. Pleh podmazati uljem, pa sipati testeninu.
Odozgo se mogu malo dodati krupne kocke sira i rendan kačkavalj. Peći na 220 stepeni da porumeni 40-50 min.
Prohlađen služiti i uživati u vrhunskom ukusu.
Preporučujemo

MALO DRUGAČIJI RECEPT ZA OMILjENI HLEB: Kroasan pogača sa kiselim mlekom (VIDEO)
07. 03. 2023. u 15:30

JEDNA OD NAJBLIŽIH TRAMPOVIH SARADNICA ŠOKIRALA: Vanzemaljci postoje, podelićemo istinu sa narodom
DIREKTORKA nacionalne obaveštajne službe (DNI) Tulsi Gabard rekla je da veruje u postojanje vanzemaljaca, ali je istakla da mora da bude "oprezna" u vezi s onim što iznosi u javnost, budući da ima pristup velikom broju poverljivih informacija.
06. 08. 2025. u 17:35

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

IMAO 609 KG, DANAS 68: Neverovatno KAKO sad izgleda nekad najteži tinejdžer sveta i drugi najteži čovek u istoriji (FOTO)
PRE više od deset godina, ime Kalid Bin Mohsen Šari iz Saudijske Arabije obišlo je svet kada je postao poznat kao najdeblji tinejdžer na planeti, a ujedno i drugi najteži čovek svih vremena.
09. 08. 2025. u 12:33
Komentari (0)