PAŠTETA ZA POST NA VODI: Od oraha, ukusna i lako se priprema
08. 03. 2023. u 17:34
TOKOM vaskršnjeg posta, više dana se posti na vodi, pa novi recepti za ovakva jela uvek dobro dođu.
Povezane vesti
SLANA POSNA BAJADERA: Dekorativno, ukusno i hladno predjelo, idealno za Svetog Nikolu (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu slanu bajaderu koja se sprema očas posla.
18. 12. 2024. u 09:00
POSNA PITA SA PEČURKAMA: Brzo se priprema i garantuje savršen ukus
Ako tražite jednostavan i ukusan recept za posni obrok, ova pita sa pečurkama je pravi izbor. Kombinacija hrskavih kora i bogatog nadeva od pečuraka čini je idealnom za ručak, večeru ili posluženje gostima.
18. 12. 2024. u 07:00
MANASTIRSKI PAPRIKAŠ: Brzo se sprema, a ima neuporedivo bolji ukus od onoga sa mesom
Manastirski paprikaš je neodoljivo ukusan i idealan je obrok kada postite, a uz to je i veoma zdrav.
18. 12. 2024. u 11:00
RECEPT ZA POSNI HLEB: Mekan kao duša, a pun ukusnih semenki
Posni hlebovi su pravo olakšanje zbog njihove brze i jednostavne pripreme.
11. 12. 2024. u 07:00
RECEPT ZA ČUVENU ROZEN TORTU: Poslastica koja odoleva vremenu - SAvršen slatkiš za Badnje veče
Rozen torta je starinska poslastica koja se nekada pravila mnogo komplikovanije nego danas, jer ste kore sami morali da pravite.
05. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Najnovije iz rubrike
BRZINSKI RECEPT ZA PLAZMA TORTU: Predlažemo vam da probate recept koja uspeva bukvalno svima
Za njenu pripremu će vam biti potrebno manje od sat vremena, a super je predlog ako vam je potrebna torta za Svetog Jovana.
19. 01. 2025. u 11:00Novosti online
RUČAK ZA DANAS: Punjena gnezda od mlevenog mesa, gurmanski obrok
Recept za punjena gnezda sa mlevenim mesom oboriće vas s nogu, imaćete ručak kao iz restorana.
19. 01. 2025. u 09:00Novosti online
SLANE KUGLICE SA ČVARCIMA: Savršeno predjelo za slavsku trpezu
Napravite za slavu ove kuglice sa čvarcima koje se tope u ustima.
19. 01. 2025. u 07:00Novosti online
SLATKA GIBANICA SA ORASIMA: Idealan spoj hrskavog i sočnog koji se lako pravi
Ovakva gibanica se lako priprema, a još lepša postaje kada se ujedine mirisi svežeg testa, pečenih oraha i tople šolje čaja. Uz svaki zalogaj, uživaćete u kontrastu tekstura – spolja hrskava, a iznutra neverovatno sočna i mekana.
18. 01. 2025. u 15:00Novosti online
KAKO NAJBRŽE SKUVATI SLAVSKO ŽITO: Donosimo vam trik uz koji će svako zrno biti raskuvano i rastresito
Postoji trik kojim možete ubrzati kuvanje slavskog žita i tako skratiti vreme pripreme. Sve što je potrebno da uradite je da dan ranije potopite pšenicu u vodi i tako ostavite dok ne krenete da je kuvate sutradan. Na taj način će zrna omekšati i ona će se mnogo brže skuvati.
18. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Komentari (0)