MALO drugačiji način pripreme
Najnovije iz rubrike
TRADICIONALNE PUNJENE PAPRIKE: Jedno od omiljenih domaćih jela
Napravite na ovaj način i uživaćete u savršenom ukusu.
10. 01. 2025. u 09:00Novosti online
KAKO DA VAM UŠTIPCI NE BUDU MASNI: U testo dodajte samo jedan sastojak i neće upiti ni kap ulja
Uštipci su čest izbor za doručak na našim prostorima. Obično ih domaćice služe uz sir i kajmak, a ponekad i uz domaći džem. Međutim, dešava se da budu previše masni i da čak ni ubrus na kojem su se uštipci cedili ne pomaže. Međutim, postoji nekoliko načina koji će vam pomoći da prženo testo ne upije ni kap masti ili ulja.
10. 01. 2025. u 07:00Novosti online
BANANA SPLIT TORTA: Nepobediva poslastica kou svi obožavaju
Jednostavna i laka torta u kojoj će uživati svi članovi porodice.
09. 01. 2025. u 15:45Novosti online
PEKARSKI KROMPIR PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Hrskav i aromatičan prilog koji odlično ide uz sve vrste mesa (VIDEO)
Pekarski krompir po receptu Džejmija Olivera biće hrskav, zlatan i prepun arome.
09. 01. 2025. u 11:49Novosti online
RECEPT ZA NAJKREMASTIJI SPANAĆ: Ovako će biti ukusan i onima koji ga ne vole
Spanać poslužite uz jaje na oko ili krompir-pire.
09. 01. 2025. u 11:03Novosti online
Komentari (0)