NAJUKUSNIJE PALAČINKE: Korak po korak do savršenstva (FOTO/VIDEO)
DANAŠNjI slatkiš

Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic
Obradujte porodicu i prijatelje i napravite najomiljeniji slatkiš po sledećoj recepturi.
Palačinke - sastojci:
400 ml mleka
2 jaja
brašno
1 kašika kakaa
ulje, malo soli
1 kesa za zamrzivač
Palačinke - priprema:
Umutiti jaja, dodati malo ulja, dodati mleko. Dodavati brašno da se dobije ređe testo bez grudvica.
Odvojiti dve kutlače u drugu činiju pa ubaciti kakao i izmutiti bez grudvicama dodati još malo testa. Sipati u podmazan tiganj jednu kutlaču testa da se malo zapeče.
U kesu sipati čokoladni deo, probušiti malu rupicu na ćošku kese pa na palačinku koja se peče praviti figure krenuti od centra ili do ivice kako vam je lakše. Čim se malo zapeče okrenuti.
Palačinke filovati po želji. Simpatično dekorativno ukusno...
Preporučujemo

GODINAMA ISPROBAN I PROVEREN RECEPT: Danas pravimo čajne keksiće sa medom (VIDEO)
06. 03. 2023. u 21:00

"DA LI NAS JE TRAMP PREVARIO?" Nemački mediji bruje, šok u Berlinu zbog slanja američkih sistema "patriot" Ukrajini
TO JE bila velika nada u zaštiti od Putinovih raketa: u ponedeljak je predsednik SAD Donald Tramp najavio da će Ukrajini biti isporučeno oružje, ali da će Evropljani morati sve da plate. Sada se ispostavlja da Nemačka neće samo finansirati, već će morati i sama da isporuči sopstvenu protivvazdušnu odbranu, iako je već sada u deficitu, piše nemački Bild.
19. 07. 2025. u 10:22

SKANDAL TRESE NEMAČKU: Pogledajte koliko je Analena Berbok potrošila na šminku za samo tri meseca
KABINET bivšeg nemačkog kancelara Olafa Šolca izdvojio je skoro 590.000 evra iz javnih sredstava za šminkanje i uređivanje izgleda državnih funkcionera u periodu od 2022. do marta 2025. godine, piše Bild pozivajući se na podatke nemačke vlade.
19. 07. 2025. u 11:16

Naučnici ajkulama spustili mrtvu kravu na 1.629 metara dubine - nisu mogli da veruju šta su ribe uradile (VIDEO)
"TO POKAZUJE strategiju preživljavanja kod vrsta koje se ne hrane usamljeno."
14. 07. 2025. u 13:06
Komentari (0)