SPREMITE ROLOVANE PILEĆE ŠNICLE: Korak po korak do savršenog ručka (FOTO/VIDEO)
AKO ne znate šta da spremate danas, mi imamo fantastičnu ideju

Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic
Rolovane pileće šnicle - sastojci:
1 par pilećih šnicli
100 g kačkavalja
malo senfa
soli, bibera
crvena slatka paprika
Još je potrebno:
prezle nekoliko kašika
brašno
3 jajeta
ulje
papirni ubrusi
Rolovane pileće šnicle - priprema:
Meso iseći na šnicle, pa ga izlupati između folije tanko. Svaku šniclu dobro posoliti, pobiberiti, posuti paprikom, namazati senfom i dodati beli luk u granulama. Zatim na meso staviti listove suvog vrata i kačkavalja.

Foto: Bakina kuhinja
Uviti u rolnicu i zaviti u foliju. Ostaviti u frižider da odstoji sat vremena.
Razbiti i umutiti jaja i malo posoliti. Rolnice najpre provući kroz jaja, brašno, ponovo kroz jaja i prezle. Pržiti u dubokom ulju na srednjoj temperaturi.

Foto: Bakina kuhinja
Kad se lepo zarumene, vaditi na papirne ubruse. Servirati uz krompir pire.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

TAJNE NAŠIH BAKA: Kako da od jednog testa napravite - dva peciva (VIDEO)
25. 03. 2023. u 21:00

OVO ĆETE VOLETI: Šufnudle sa žalfijom na buteru - prste da poližete! (FOTO)
04. 03. 2023. u 18:00

MONSTRUOZNO! Ovaj hoće da vlada Srbijom! Žene mu krive kad ih neko siluje ili prebije!
VUK Nektarijević, student blokader sa Mašinskog fakulteta u Beogradu, koji je tobož biciklom išao u Strazbur, ima u najmanju ruku problematične stavove.
20. 04. 2025. u 14:35

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

Halid Bešlić "težak" 13 miliona €, a živi od kirije - "uvalio" se u kredit
"SADA iznajmljujem sve i živim od kirije, tako je najbolje."
21. 04. 2025. u 18:56 >> 18:56
Komentari (0)