TRI PRIRODNE TEHNIKE ZA FARBANJE USKRŠNJIH JAJA: Evo kako su domaćice to nekad radile
13. 04. 2023. u 10:33
CRVENA boja jaja simbolizuje Isusovo stradanje, stoga svaka domaćica za Uskrs mora da ofarba jaja u crveno, a onda u boje po želji.
Povezane vesti

LJUBIČASTA USKRŠNJA JAJA: Čarolija pomoću PRIRODNIH sastojaka!
VELIKI petak se bliži, te su domaćice u potrazi za novim idejama za farbanje jaja.
08. 04. 2025. u 13:17

TRENDOVI FARBANJA USKRŠNJIH JAJA: Ova paleta boja dominira na društvenim mrežama
USKRS je praznik koji obeležavaju tradicija, simbolika i, naravno, boje. Svake godine, kreativci i ljubitelji praznične dekoracije osmišljavaju nove, svežije i inspirativnije načine da ofarbaju uskršnja jaja.
03. 04. 2025. u 18:56

USKRŠNJA JAJA SA OSLIKANOM GALAKSIJOM: Ovakav efekat se postiže sunđerom i temperama - pravo umetničko delo
Ove godine jaja ofarbajte na nesvakidašnji način.
08. 04. 2025. u 08:30

EVO KAKO GRCI FARBANJU JAJA: Tehnika kako dobiti najintezivniju crvenu boju (VIDEO)
GRCI su vekovima usavršavali metode kako bi dobili najintezivniju, najživlju crvenu boju koja privlači pažnju i ima posebno mesto u vaskršnjim običajima.
29. 03. 2025. u 17:54

UMESTO FARBE, BELO VINO, ŠEĆER I PREHRAMBENE BOJE: Ovako spremljena jaja, biće ukras praznične trpeze za Vaskrs (VIDEO)
U susret Uskrsu donosimo vam najlepšu tehniku farbanja jaja.
06. 04. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

TRI NAJVAŽNIJA TRIKA ZA NAJBOLJI ŠLAG: Biće čvrst, a poslastice savršene, ove stvari su ključne
Čvrst i ukusan šlag nije nešto što uvek pođe za rukom, ali postoje trikovi sa kojima ne možete da pogrešite.
10. 04. 2025. u 14:30

PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
10. 04. 2025. u 13:00

AVOKADO SALATA: Jednostavna, a zdrava
Sveža, sočna i lagana, a jednostavno se priprema.
10. 04. 2025. u 11:30

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

JOŠ BOLJA NEGO SA ROŠTILJA: Rolovana piletina, sočan i slastan ručak
Marinirajte je jedno veče ranije i sutradan spremite za tili čas, u rerni. Ovako pripremljena ukusnija je od bilo kog roštiljskog mesa!
10. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)