ZAŠTO SE JELIMA DODAJE LOVOROV LIST? Ovo sigurno niste znali a olakšaće vam kuvanje

Novosti online

23. 03. 2024. u 13:00

DODAJE na aromi ali i smanjuje masnoću.

ЗАШТО СЕ ЈЕЛИМА ДОДАЈЕ ЛОВОРОВ ЛИСТ? Ово сигурно нисте знали а олакшаће вам кување

Foto Shutterstock

Višestruko koristan a jeftin začin domaćice koriste za kuvanje, a smanjuje i simptome gripa, virusa, kašlja.

Iako se u kuhinji uglavnom koristi da bi dodao na aromi, saznajte za još jednu benefit koju donosi lovorov list.

Profesionalni kuvar je objasnio benefite korišćenja lovorovog lista, a trik možete da primenite već sada.

Pored predivne arome lovorov list smanjuje količinu masnoće u jelu.

Foto Shutterstock

Isprobajte trik sa piletom. 

Prepolovite pile i svaku polovinu stavite u šerpu i prelijte vodom.

U jednu dodajte lovorov list, a u drugu ne.

Kada se piletina skuva videćete kako je u polovini sa lovorovim listom mnogo manje masnoće. 

(Trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MI SMO USPAVANI DIV, DRUGO MESTO NA TABELI NIJE OPCIJA! Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub