ZAŠTO SE JELIMA DODAJE LOVOROV LIST? Ovo sigurno niste znali a olakšaće vam kuvanje

Novosti online

23. 03. 2024. u 13:00

DODAJE na aromi ali i smanjuje masnoću.

ЗАШТО СЕ ЈЕЛИМА ДОДАЈЕ ЛОВОРОВ ЛИСТ? Ово сигурно нисте знали а олакшаће вам кување

Foto Shutterstock

Višestruko koristan a jeftin začin domaćice koriste za kuvanje, a smanjuje i simptome gripa, virusa, kašlja.

Iako se u kuhinji uglavnom koristi da bi dodao na aromi, saznajte za još jednu benefit koju donosi lovorov list.

Profesionalni kuvar je objasnio benefite korišćenja lovorovog lista, a trik možete da primenite već sada.

Pored predivne arome lovorov list smanjuje količinu masnoće u jelu.

Foto Shutterstock

Isprobajte trik sa piletom. 

Prepolovite pile i svaku polovinu stavite u šerpu i prelijte vodom.

U jednu dodajte lovorov list, a u drugu ne.

Kada se piletina skuva videćete kako je u polovini sa lovorovim listom mnogo manje masnoće. 

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI PROVOCIRAJU, A SRBIN NA TAPETU?! Skandal ne jenjava!