FILIJA se može ispeći i u rerni šporeta, samo je važno postaviti tepsiju visoko, odmah ispod grejača.
Povezane vesti
KAJGANA IZ RERNE: Tradicionalni ruski doručak koji se pravi začas
Toliko je ukusna da svako ko ju je probao, drugačiju više ne jede.
15. 11. 2024. u 07:00
NAJZDRAVIJI RECEPT ZA DORUČAK: Proja sa blitvom, uvek se traži parče više
Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.
03. 11. 2024. u 07:00
PEKSIMETI: Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca
Peksimeti ili brzi uštipci bez narastanja su doručak kojeg se rado sećamo još iz doba Jugoslavije.
31. 10. 2024. u 07:00
SLATKA PALENTA SA MLEKOM: Doručak koji nas vraća u detinjstvo
Može da bude brz doručak ili večera.
25. 09. 2024. u 07:00
POGAČICE SA BUNDEVOM: Savršeno pecivo za početak dana
Pripremaju se jednostavno, a ukusom ćete sigurno biti oduševljeni.
25. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
TIRAMISU S KESTENOM: Isprobajte jesenju verziju omiljenog kremastog deserta
Tiramisu je nadaleko poznata italijanska poslastica koja oduševljava svojom jednostavnošću i savršeno kremastim ukusom, a ako mu dodate kesten pire, dobićete još puniji i lepši ukus.
26. 11. 2024. u 11:00
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
BOLJI OD OBIČNOG: Napravite hleb od krompira (VIDEO)
Hleb od krompira je mekan, vazdušast i bolji od tost hleba. Dobićete dve vekne, pa jednu možete da zamrznete.
26. 11. 2024. u 07:00
MEDENA TORTA: Ukoliko niste isprobali recept, sada je pravi čas (VIDEO)
Veoma je kremasta, a gotova je za manje od 30 minuta.
25. 11. 2024. u 17:00
NAJUKUSNIJA KUPUS SALATA SA KRASTAVCEM: Idealna kao prilog uz sva jela (VIDEO)
Lagana je i osvežavajuća, a sve su popularniji recepti koji pored kupusa sadrže još nekoliko sastojaka. Mi vam danas donosimo jedan od najboljih recepata za kupus salatu sa krastavcem. Preliv se pravi od avokada i indijskih oraha i ovako pripremljena kupus salata je savršena uz ribu, meso, povrće...
25. 11. 2024. u 15:00
Komentari (0)