Neodoljiva sočna pita koju morate probati.
Povezane vesti
DŽEM OD KAJSIJA SA LJUTIM PAPRIKAMA: Nova kombinacija slatko ljutog ukusa
Pravo je vreme kada domaćice spremaju razne džemove, slatka i sokove, pa često i eksperimentišu sa receptima. Onda će im se dopasti i recept za džem od kajsija sa ljutim paprikama koji donosi neki novi ukus.
29. 06. 2024. u 13:00
PITA SA KAČKAVALJEM: Fantastičan obroka koja se brzo sprema
Kada je budete probali, znaćete zašto je zovu kraljica pita.
29. 06. 2024. u 10:00
PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa
Ukoliko volite slatke pite, ova će od sada biti vaš favorit.
26. 06. 2024. u 07:00
PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna
Ovakvu pitu do sada niste jeli, najbolje odmah stavite duplu meru.
03. 06. 2024. u 19:00
PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
Pitu možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom.
30. 05. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
RUČAK IZ RERNE: Jedinstvena musaka od pečenih paprika, morate je probati
Sočna musaka od pohovanih paprika sa mesom i pečurkama odličan je predlog za svaki ručak.
16. 07. 2024. u 21:00
ISPROBAJTE RECEPT ZA SLADOLED OD LUBENICE: Rashladite se uz nezaboravan ukus domaćeg sladoleda
Domaći sladoled od lubenice je kombinacija omiljenog letnjeg deserta i voća, donosi užitak u svakom zalogaju.
16. 07. 2024. u 20:00
LETNJE OSVEŽENJE: Recept za potaž od tikvica i graška
Potaž od tikvica i graška se pravi sa šakom nane i potočarke, koje mu daju aromu leta.
16. 07. 2024. u 19:00
LETNJA PITA SA VIŠNJAMA: Klasik bez mane, po starom receptu iz bakine kuhinje
Ako volite lenju pitu sa jabukama, ovu sa višnjama ćete obožavati.
16. 07. 2024. u 17:00
PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Jednostavan desert koji svi vole sa zdravim brašnom
Heljdino brašno je zdravije od običnog, pa sada omiljenu poslasticu napravite sa njim. Ako želite možete samo heljdino da koristite, ne morate da dodajte obično.
16. 07. 2024. u 16:27
Komentari (0)