BRZI KOLAČ SA JABUKAMA KOJI SVIMA USPEVA: Napravite ukusnu poslasticu i obradujte ukućane
19. 02. 2025. u 13:00
Recept za kolač sa jabukama je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
Povezane vesti

PRAVI TRADICIONALNI SLATKIŠ: Kolač sa jabukama i jogurtom (VIDEO)
Kolač sa jabukama i jogurtom se veoma jednostavno sprema, a sve sastojke već imate kod kuće.
30. 12. 2024. u 15:00Novosti online

ČOKOLADNI SAN: Recept za fantastičan kolač koji je toliko sočan da neće dočekati jutro
Kolač čokoladni san se topi u ustima i ne mora da se peče.
16. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

KOLAČ LEDENO BRDO: Fenomenalni kremasti dezert, topi se u ustima (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za kolač "Ledeno brdo" koji se topi u ustima.
15. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

VAZDUŠASTE, MEKANE, PRAVE SE BRZO I LAKO: Turske kape - Kolač za koji su vam dovoljna dva jaja
Turske kape su neodoljivo vazdušaste i mekane, a nije ih uopšte komplikovano napraviti! Uglavnom i sve namirnice uvek imate u kuhinji, te ovaj kolač začas može da se nađe na vašoj trpezi. Svako ko je probao ovaj kolač, oduševio se ukusom.
11. 02. 2025. u 15:50Jovana Vasić

VAJKREM KOLAČ: Nema kremastijeg i ukusnijeg, topi se u ustima (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za vajkrem kolač koji se topi u ustima.
16. 02. 2025. u 12:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA AJRAN: Turski jogurt od 3 sastojka, koji ćete popiti u slast
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
21. 02. 2025. u 16:02Jovana Vasić

NEODOLJIVA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Ukusna poslastica na drugačiji način, i za svaku priliku
Dok mnogi priznaju samo baklavu s orasima, sve je više onih koji se okreću i voćnim kombinacijama ovog tradicionalnog kolača.
21. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

UKUSNI ŠEJK OD ANANASA I SPANAĆA: Osvežava i daje energiju
Pravi detoks napitak za vaš organizam!
21. 02. 2025. u 12:42Jovana Vasić

ORIGINALNA ITALIJANSKA ĆABATA: Hrskavi šupljikavi hleb koji je idealan za bruskete i sendviče
Reč "ciabatta" u prevodu znači papuča, a ime je dobila jer svojim oblikom malo podseća na starinske papuče. Kako je francuski baget postajao sve više popularan i u Italiji, tamošnji pekari su odlučili da naprave hleb, koji će im takođe služiti za sendviče. Pa se sendvič sa ćabatom, zove panini. Osnovni sastojci ćabate su pšenično brašno, maslinovo ulje, kvasac, so i voda. Za njen šupljikavi izgled je veoma bitno da se testo ne mesi već razvlači i preklapa.
21. 02. 2025. u 11:36Jovana Vasić

HIPOKRATOVA SUPA: Odlična za imunitet i detoksikaciju
Ova supa, pored toga što je zdrav obrok, je deo terapije protiv raznih bolesti... Popravlja imunološki sistem, a odlična je za čišćenje organizma i detoksikaciju, uz obilje jakih antioksidanata.
21. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Komentari (0)