POHOVANI HOT DOG SA SIROM: Jelo koje će vas osvojiti na prvi zalogaj
Probajte ovaj pohovani hot dog recept - brzo, jednostavno i neodoljivo ukusno.

Foto: Printscreen/Youtube/Dream Cooking 드림쿠킹
Sastojci:
- 4 viršle
- 100 g kačkavalja
- 8 kriški tost hleba
- 2 jajeta
- prezle za pohovanje
- so, biber
- ulje za prženje
Priprema:
Odsecite korice sa tost hleba i blago ih istanjite oklagijom. Svaku viršlu presecite na pola kako bi odgovarala veličini hleba. Kačkavalj isecite na tanke štapiće.
Na svaku krišku hleba stavite komadić kačkavalja i polovinu viršle. Urolajte pažljivo i blago pritisnite krajeve da se spoje. Možete ih blago nakvasiti vodom da se bolje zalepe.
Umutite jaja sa malo soli i bibera. Svaku rolnicu prvo umočite u jaja, a zatim u prezle, vodeći računa da sve lepo prekrije. Ponovite postupak za dodatnu hrskavost. U tiganju zagrejte ulje na srednjoj temperaturi. Pržite uvaljane rolnice dok ne dobiju zlatno-smeđu boju sa svih strana. Vadite ih na papirni ubrus da upiju višak masnoće. Poslužite tople uz kečap, majonez ili neki drugi sos.
(stvarukusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

VEČERA OD 4 SASTOJAKA: Ima izvanredan ukus i dugo će vas držati sitim
27. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

SAVETI ZA KUVANjE: Jednostavni trikovi s kojima će testenina uvek biti savršena
24. 02. 2025. u 16:25Jovana Vasić

RECEPT ZA AJRAN: Turski jogurt od 3 sastojka, koji ćete popiti u slast
21. 02. 2025. u 16:02Jovana Vasić

MONSTRUOZNO! Ovaj hoće da vlada Srbijom! Žene mu krive kad ih neko siluje ili prebije!
VUK Nektarijević, student blokader sa Mašinskog fakulteta u Beogradu, koji je tobož biciklom išao u Strazbur, ima u najmanju ruku problematične stavove.
20. 04. 2025. u 14:35

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

OTVOREN HRISTOV GROB Evo šta su našli: "Kolena su mi klecala, nisam to očekivao - vekovima je bio zatvoren" (VIDEO)
"APSOLUTNO sam zadivljen. "
19. 04. 2025. u 08:39
Komentari (0)