POHOVANI HOT DOG SA SIROM: Jelo koje će vas osvojiti na prvi zalogaj

Jovana Vasić

28. 02. 2025. u 11:00

Probajte ovaj pohovani hot dog recept - brzo, jednostavno i neodoljivo ukusno.

ПОХОВАНИ ХОТ ДОГ СА СИРОМ: Јело које ће вас освојити на први залогај

 Foto: Printscreen/Youtube/Dream Cooking 드림쿠킹

Sastojci:

  • 4 viršle
  • 100 g kačkavalja
  • 8 kriški tost hleba
  • 2 jajeta
  • prezle za pohovanje
  • so, biber
  • ulje za prženje

Priprema:

Odsecite korice sa tost hleba i blago ih istanjite oklagijom. Svaku viršlu presecite na pola kako bi odgovarala veličini hleba. Kačkavalj isecite na tanke štapiće.

Na svaku krišku hleba stavite komadić kačkavalja i polovinu viršle. Urolajte pažljivo i blago pritisnite krajeve da se spoje. Možete ih blago nakvasiti vodom da se bolje zalepe.

Umutite jaja sa malo soli i bibera. Svaku rolnicu prvo umočite u jaja, a zatim u prezle, vodeći računa da sve lepo prekrije. Ponovite postupak za dodatnu hrskavost. U tiganju zagrejte ulje na srednjoj temperaturi. Pržite uvaljane rolnice dok ne dobiju zlatno-smeđu boju sa svih strana. Vadite ih na papirni ubrus da upiju višak masnoće. Poslužite tople uz kečap, majonez ili neki drugi sos.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENI ARTIKLI NA OZBILJNOM POPUSTU OD PREKO 50%