ZAPEČENE ZAGORSKE ŠTRUKLE SA ORASIMA: Desert koji nestane za čas
27. 03. 2025. u 13:00
Klasik na sladak način, za sladokusce i one izbirljive.
Najnovije iz rubrike
SALATA OD JAJA, GRAŠKA I ROTKVICA: Lagana, osvežavajuća i kremasta
Kada poželite jelo koje je jednostavno, brzo i puno ukusa, ova salata od jaja sa graškom i rotkvicom biće pravi izbor. Njena svežina, blago pikantna nota rotkvice i kremasta tekstura majoneza čine je savršenom za lagani ručak, večeru ili kao deo svečanog stola.
27. 10. 2025. u 17:00
REZANCI SA POVRĆEM I TOFUOM: Ukusna azijska inspiracija
Brzo, lako i puno ukusa – ovo jelo donosi duh istočne kuhinje u vaš dom. Kombinacija elastičnih pirinčanih rezanaca, hrskavog povrća i tofua u bogatom, slatko-slanom sosu čini savršen obrok za ručak ili laganu večeru.
27. 10. 2025. u 16:00
PALAČINKE SA BRESKVOM: Mirisne, lagane i pufnaste
Ove palačinke od breskvi savršene su za vikend doručak ili slatku popodnevnu užinu. Komadići svežeg voća daju im prirodnu slatkoću i sočnost, a u kombinaciji sa medom i šećerom u prahu dobijaju ukus kao iz najboljeg kafića.
27. 10. 2025. u 15:00
ČIZKEJK SA CIMETOM I KREMASTIM PRELIVOM: Kolač koji miriše na jesen
Kremast, nežan i mirisan — ovaj čizkejk je pravi užitak za ljubitelje suptilnih začina i mekane teksture. Cimetova podloga i blago začinjen fil daju mu jesenji karakter, dok ga lagani kremasti preliv čini svečano elegantnim. Savršen je uz šoljicu kafe ili kao zvezda praznične trpeze.
27. 10. 2025. u 14:00
HRSKAVE PAPRIKE PUNJENE SIROM: Ukus domaće kuhinje
Pečene paprike punjene sirom, zatim pohovane do zlatne boje, spajaju miris tradicije i neodoljiv ukus koji podseća na pravi domaći ručak. Spolja hrskave, iznutra mekane i pune topljenog sira – savršene su kao predjelo, lagani obrok ili jelo za svečanu trpezu.
27. 10. 2025. u 13:00
Komentari (0)