DOMAĆE KIFLICE OD KROMPIROVOG TESTA: Nikad mekše i vazdušastije, a pečene su za 15 minuta
07. 11. 2023. u 07:00
TESTO od krompira nije rezervisano samo za njoke i knedle, od njega možete napraviti i divne kiflice.
Povezane vesti

POČASTITE SEBE SNAŽNIM NALETOM UKUSA: Omlet sa povrćem i sirom
OVAJ obrok je brz i nutritivan.
17. 06. 2025. u 07:00

UZ PARČE HLEBA : Namaz od avokada, zdrav i ukusan
NEŽNOG ukusa i kremaste strukture, super kao brza užina.
27. 05. 2025. u 07:00

NE MORA SVAKI DORUČAK DA BUDE SLAN: Zamesite punjene slatke kifle i sačekajte da se ohlade pre nego što navalite na njih
Donosimo vam recept za punjene slatke kifle.
24. 05. 2025. u 07:00

RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
25. 04. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

JEDNO OD NAJOMILJENIJIH JELA: Najbolji trik za najukusnije pohovano belo meso
UMESTO jaja, dodajte ovaj sastojak i biće sočnije i mekše nego ikad.
18. 07. 2025. u 17:00

SAVRŠEN SU LETNJI DESERT: Krofnice kao sa plaže
BRZA poslastica koja miriše na leto.
18. 07. 2025. u 15:52

SALATA SA TUNJEVINOM, JAJETOM I SPANAĆEM: Odlična za letnje dane
Danas sa vama delimo recept za laganu salatu, punu proteina i vitamina i savršenu za letnji ručak ili večeru.
18. 07. 2025. u 11:00

BRZA LETNJA PITA: Miriše tako da niko ne ostaje ravnodušan
Leto je vreme za lake i ukusne obroke, a ova brza pita sa paradajzom, fetom i šunkom je upravo to – savršena kombinacija svežine, kremastog ukusa i hrskavog testa. Idealna je kao ručak, večera ili čak piknik obrok. Sprema se začas, a miriše tako da niko ne ostaje ravnodušan.
18. 07. 2025. u 09:00

KIFLICE SA EUROKREMOM: Recept koji će vas oduševiti
Miris domaćih kiflica koji se širi kuhinjom, a unutra – kremasto iznenađenje! Ove mekane, mirisne kiflice punjene eurokremom pravi su hit za doručak, užinu ili slatko druženje uz kafu. Brzo se prave, još brže nestanu!
18. 07. 2025. u 08:00
Komentari (0)