SAVRŠEN POSNI SPECIJALITET: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kujne
25. 03. 2024. u 07:00
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo.
Povezane vesti

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

POSNA PITA SA KOKOSOM I VIŠNJAMA: Starinska poslastica, gotova očas posla (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu sipanu pitu sa kokosom i višnjama.
05. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00

JELO OD RAZNOG POVRĆA: Savršen recept za post na ulju
Prilog od raznog povrća je idealan, jer možete da prilagođavate i dodajete povrće po svojoj želji.
17. 03. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

DOMAĆA I VRUĆA: Bela pileća krem čorba, savršena kombinacija ukusa
PRAVI se od kuvanog belog mesa, povrća i pavlake, a idealna je kao lagano predjelo ili samostalan obrok.
06. 06. 2025. u 11:00

BEZE ROLAT SA MALINAMA: Savršen spoj hrskave kore i kremastog fila, spreman očas posla! (VIDEO)
SA slatko-kiselim ukusom malina, svaki zalogaj donosi osvežavajuću kombinaciju tekstura i ukusa.
06. 06. 2025. u 09:00

JAGNJETINA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE: Zapečena sa kiselim mlekom
Ovo je pravi specijalitet! Ukoliko ste ljubitelj jagnjećeg mesa nemojte propustiti da probate.
06. 06. 2025. u 07:00

NEODOLJIVO: Sočna pita sa bananama i tapiokom
POSLASTICA koju će ukućani obožavati.
05. 06. 2025. u 11:00

PREUKUSNA, A ZDRAVA: Ovsena kaša sa bobičastim voćem
SUPER za doručak ili užinu.
05. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)