SPREMIĆETE IH BRZO, A JOŠ BRŽE POJESTI: Pica mafini - Sjajna kombinacija za sve ljubitelje sočnih pita i testa

Novosti online

23. 05. 2024. u 15:30

AKO ste ljubitelji testa, evo recepta koji će vam se sigurno dopasti.

СПРЕМИЋЕТЕ ИХ БРЗО, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕСТИ: Пица мафини - Сјајна комбинација за све љубитеље сочних пита и теста

Foto: Jutjub/Printskrin/ CooKing

Pica mafine pripremićete brzo, a još brže pojesti.

Sastojci:

  • 4 jajeta
  • 200 ml jogurta
  • 200 g brašna
  • pola čaše ulje
  • 1 kesica praška za pecivo
  • so
  • šunka
  • čajna kobasica
  • kačkavalj
  • kečap

Priprema:

Mikserom umutite jaja, a onda dodajte već pomešano brašno, jogurt i prašak za pecivo.

U smesu dodajte ulje i so, pa ponovo promešajte.

Čajnu kobasicu, šunku i kačkavalj isecite na kockice, pa ubacite u mešavinu. Dodajte četiri kašike kečapa, pa opet promešajte.

Modle za pečenje mafina premažite tankim slojem ulja, pa ih kašikom napunite pripremljenom smesom.

Rernu uključite na 200 stepeni, pa ubacite mafine da se peku 20 minuta.

(Ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TURNEJA JK U MINUSU Nema ništa od zarade: Uložila sam sve što sam stekla za 30 godina, zato sam sa fanovima u plusu