SPREMIĆETE IH BRZO, A JOŠ BRŽE POJESTI: Pica mafini - Sjajna kombinacija za sve ljubitelje sočnih pita i testa
23. 05. 2024. u 15:30
AKO ste ljubitelji testa, evo recepta koji će vam se sigurno dopasti.
Povezane vesti
POSNA PICA: Toliko je ukusna da ćete je stalno praviti
Ukoliko preferirate vegansku ishranu ili postite, predlažemo vam recept za picu koja je dovoljno lagana, ali i hranjiva zahvaljujući nutritivnom bogatstvu njenih sastojaka.
14. 12. 2024. u 13:00
SOČNA, UKUSNA, KAČKAVALJ SE TOPI U USTIMA: Pica pita sa mlevenim mesom, nećete moći da joj odolite (VIDEO)
Pica pita sa mleveniim mesom je vrlo raskošna, puna ukusa i idealna za glavni obrok.
24. 10. 2024. u 18:19
Najnovije iz rubrike
SUPA SA BROKOLIJEM I PEČURKAMA: Tako jednostavna, a tako ukusna (VIDEO)
Supe su jednostavne za pripremu, a u moru fenomenalnih recepata, ovaj sa brokolijem i pečurkama se izdvaja kao jedan od najboljih.
22. 01. 2025. u 12:00Novosti online
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
22. 01. 2025. u 09:30Novosti online
ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online
UŽIVAJTE U UKUSNIM SLANIM ZALOGAJIMA: Napravite domaća bavarska peciva
Najlepše bavarsko pecivo bez kvasca sprema se lako i brzo – gotovo je očas posla, a toliko je lepo da se jede bez ičega. Priprema nije komplikovana, ali je proces jedinstven i zahteva pažnju kako bi se postigao savršen rezultat.
22. 01. 2025. u 06:00Novosti online
POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno
Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.
21. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)