PITA OD PALAČINAKA I SPANAĆA: Ovakvu pitu do sada niste spremali
26. 05. 2024. u 07:00
AKO ste ljubitelji palačinaka, a hoćete da spremite i nešto zdravo, ovaj recept je pun pogodak.
Povezane vesti

UKUS KOJI PRIČA PRIČE: Zapečene palačinke sa jabukama (VIDEO)
KLASIK na drugačiji način, da zamiriše cela kuća.
22. 06. 2025. u 13:00

PRILAGOĐENO SRPSKOM UKUSU: Kremasti spanać sa graškom u začinjenom sosu
Ko kaže da ne može da bude savršeno bez mesa?! Ovo jelo spaja blage začine sa domaćim sastojcima poput spanaća i graška, stvarajući lagani, aromatični obrok koji se lako kombinuje sa pirinčem, krompirom ili hlebom.
13. 06. 2025. u 09:00

PRAVA KOMBINACIJA UKUSA ZA LETNJE DANE: Palačinke sa kokosom i jagodama, uživaćete u svakom zalogaju
PRAVA kombinacija ukusa za letnje dane!
12. 06. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

DA MESO NE BUDE SUVO, URADITE OVO: Zašto vam punjene paprike ne uspevaju uvek
NA neke stvari morate da obratite pažnju kad ih pripremate.
09. 08. 2025. u 10:45

BRUSKETE: Recept idealno posluženje za svaku priliku
Kada vam stižu gosti i želite da ih iznenadite nečim ukusnim i jednostavnim – bruskete su pravi izbor. Ovaj italijanski klasik je brz za pripremu, izgleda primamljivo i može se prilagoditi svakom ukusu. Bilo da ih služite kao predjelo, užinu ili laganu večeru, bruskete će uvek ostaviti utisak.
09. 08. 2025. u 07:00

BRZA PICA ZA SVAKI DAN: Recept koji se brzo sprema
Nemate vremena, a jede vam se nešto ukusno i toplo? Ova brza pica je rešenje! Bez dugog čekanja i komplikovanih priprema, za samo dvadesetak minuta možete uživati u domaćoj pici po vašem ukusu. Savršena za užinu, večeru ili neočekivane goste!
08. 08. 2025. u 17:00

PRAVI SE ZA 5 MINUTA: Najbolja proteinska večera ikad
NEŠTO najzdravije što možete pojesti uveče.
08. 08. 2025. u 16:00

PESTO PASTA SA PILETINOM: Brzo, jednostavno i neodoljivo
Ako želite ukusan obrok za manje od pola sata, ova pesto pasta sa piletinom je savršen izbor. Idealna za ručak ili večeru, spaja sveže ukuse i laku pripremu u jednom jelu.
08. 08. 2025. u 16:00
Komentari (0)