BRZI UŠTIPCI SA PRAŠKOM ZA PECIVO: Jedite ih uz sir, kajmak ili domaći džem
10. 06. 2024. u 12:23
Ima li boljeg jela za doručak, ili večeru od ovog? Nema! A uštipci su i idealna užina. Sve zavisi da li ćete dodati, kajmak, sir, džem, ili možda neki krem - i eto zadovoljstva za nepca.
Povezane vesti

ZA DORUČAK PROBAJTE NORVEŠKE UŠTIPKE: Prave se munjevitom brzinom, od samo 5 sastojaka
Norveški uštipci se prave neverovatno lako, te ne morate da provodite sate u kuhinji, već ćete začas imati na trpezi omiljeni slaniš. Mogu da se kombinuju sa brojnim slanim namirnicama poput: pečenice, sira, ajvara...Sa druge strane, mnogi ih vole i u slatkoj varijanti, te ih jedu uz džem ili čokoladni krem.
28. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

LISNATE ROLNICE SA SPANAĆEM I SIROM: Hrskave, punjene i gotove za 20 minuta
Punjene rolnice od lisnatog testa sa spanaćem i sirom su savršene za ukusnu užinu ili predjelo. Brzo se prave i fantastično izgledaju na stolu.
29. 04. 2025. u 07:00

RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
25. 04. 2025. u 07:00

NEVEROVATNO JEDNOSTAVAN RECEPT: Mini pecivo sa sirom, idealno za doručak, proslave ili večeru (VIDEO)
Donosimo vam recept za preukusno mini pecivo sa sirom, ostaje sveže i sutradan.
20. 04. 2025. u 07:00

POSNI UŠTIPCI OD INTEGRALNOG BRAŠNA: Odličan izbor kada želite brz i ukusan doručak
Svojom privlačnom teksturom i bogatim ukusom, ovi uštipci osvojiće nepca i onih najzahtevnijih gurmana.
13. 04. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)