BRZI UŠTIPCI SA PRAŠKOM ZA PECIVO: Jedite ih uz sir, kajmak ili domaći džem
10. 06. 2024. u 12:23
Ima li boljeg jela za doručak, ili večeru od ovog? Nema! A uštipci su i idealna užina. Sve zavisi da li ćete dodati, kajmak, sir, džem, ili možda neki krem - i eto zadovoljstva za nepca.
Povezane vesti

TAJNA SAVRŠENE PALENTE: Ukusan i brz obrok
PALENTA je jedno od najstarijih i najomiljenijih jela na Balkanu, poznata po svojoj jednostavnosti, hranljivosti i svestranosti.
08. 10. 2025. u 07:50
Najnovije iz rubrike

KARFIOL IZ RERNE SA SIROM: Hrskav, aromatičan i neverovatno ukusan!
Odličan obrok
23. 10. 2025. u 13:00

PEČENI SVINJSKI VRAT SA CRNIM LUKOM: Aromatično domaće jelo koje uvek miriše na nedeljni ručak
Kada se u rerni zazlati svinjski vrat sa lukom, cela kuća zamiriše na pravu utehu. Ovo je jelo koje ne zahteva mnogo truda, a rezultat je mekano, sočno meso u karamelizovanom sosu od luka i začina. Savršeno se slaže sa pire krompirom ili svežim hlebom koji upija svaku kap ukusa.
23. 10. 2025. u 11:00

KUGLICE OD JAGODA I BELE ČOKOLADE: Savršeni zalogaj nežnosti za svaku priliku
Kada poželite nešto slatko, a ne želite da provedete ceo dan u kuhinji — ove kremaste jagodne kuglice od bele čokolade su pravi izbor. Spremaju se lako, izgledaju elegantno i imaju savršenu ravnotežu između svežine jagoda i svilenog ukusa bele čokolade. Idealne su kao brzi desert, romantični zalogaj ili mali poklon upakovan s ljubavlju.
23. 10. 2025. u 10:00

TRILEĆE SA PISTAĆIMA: Kremasta poslastica za sve prilike
Uz klasičnu mekanu teksturu i bogati „tri mleka“ preliv, ova verzija trileće kolača dobija potpuno novu dimenziju – zahvaljujući pasti od pistaća. Savršeno za svečane prilike ili kada želite da se počastite nečim posebnim.
23. 10. 2025. u 09:18

KIKIRIKI BAJADERA: Domaća poslastica koja se topi u ustima
Ako volite bajaderu, ali ste raspoloženi da je pripremite u domaćoj varijanti s bogatim ukusom kikirikija – ovaj recept će vas oduševiti! Brzo se priprema, bez pečenja, a rezultat je slatkiš koji izgleda i ima ukus kao da je došao direktno iz poslastičarnice.
23. 10. 2025. u 07:00
Komentari (0)