BRZI UŠTIPCI SA PRAŠKOM ZA PECIVO: Jedite ih uz sir, kajmak ili domaći džem
10. 06. 2024. u 12:23
Ima li boljeg jela za doručak, ili večeru od ovog? Nema! A uštipci su i idealna užina. Sve zavisi da li ćete dodati, kajmak, sir, džem, ili možda neki krem - i eto zadovoljstva za nepca.
Povezane vesti

DOMAĆI UŠTIPCI: Savršeni uz jogurt, sir ili pavlaku – topli, mirišu na dom i uvek nestanu za tren
Danas delimo sa vama jedan brz i jednostavan recept – domaći uštipci!
25. 06. 2025. u 07:00

POČASTITE SEBE SNAŽNIM NALETOM UKUSA: Omlet sa povrćem i sirom
OVAJ obrok je brz i nutritivan.
17. 06. 2025. u 07:00

UZ PARČE HLEBA : Namaz od avokada, zdrav i ukusan
NEŽNOG ukusa i kremaste strukture, super kao brza užina.
27. 05. 2025. u 07:00

NE MORA SVAKI DORUČAK DA BUDE SLAN: Zamesite punjene slatke kifle i sačekajte da se ohlade pre nego što navalite na njih
Donosimo vam recept za punjene slatke kifle.
24. 05. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

PILEĆA ČORBA: Toplo jelo za bilo koje doba godine
Pileća čorba je ukusno i toplo jelo koje prija u svako doba godine. Laka je za pripremu, a uvek nas podseti na domaću kuhinju.
23. 08. 2025. u 10:00

MALINA TORTICA: Jednostavan recept za savršenu slatku pauzu
Lagana, osvežavajuća i neodoljivo kremasta – ova malina tortica je savršen desert za svaku priliku. Brza je za pripremu, a izgleda kao da je stigla iz vitrine najlepše poslastičarnice.
23. 08. 2025. u 09:00

PITA PICA: Recept za neodoljivu kombinaciju ukusa
Danas sa vama delimo recept za pitu-picu – neodoljivu kombinaciju mekanog testa, bogatog fila i mirisa koji osvajaju na prvi zalogaj. Savršena je za porodični ručak ili druženje sa prijateljima.
23. 08. 2025. u 08:00

ŠTAPIĆI SA SIROM: Recept za brzu i ukusnu grickalicu
Mirisni, mekani i topli štapići sa sirom idealni su za doručak, užinu ili kao grickalica uz druženje. Jednostavno se pripremaju, a još brže pojedu.
23. 08. 2025. u 07:00

PAPRIKE SA BELIM SOSOM: Jednostavno, a preukusno
Kremasti sos i miris pečene paprike čine ovo jelo jednim od omiljenih letnjih klasika, jednostavnim za pripremu i uvek punog ukusa.
22. 08. 2025. u 21:11
Komentari (0)