NEODOLJIVO UKUSAN POČETAK DANA: Punjeni hleb sa sirom na italijanski način
Punjeni hleb sa sirom je savršen za žurke i druženja, zapeče se u rerni i svako može da uzme zalogaj.
![НЕОДОЉИВО УКУСАН ПОЧЕТАК ДАНА: Пуњени хлеб са сиром на италијански начин НЕОДОЉИВО УКУСАН ПОЧЕТАК ДАНА: Пуњени хлеб са сиром на италијански начин](/data/images/2025-01-08/561475_shutterstock-635266394_fmob.jpg)
Foto Shutterstock
Sastojci:
120 g putera, rastopljenog
2 kašike maslinovog ulja
3 čena belog luka, vrlo sitno iseckana
1 vekna hleba
340 g kačkavalja, isečenog na kockice
Recept za punjeni hleb:
Za ovaj hleb u činiji pomešajte puter, peršun, maslinovo ulje i beli luk. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Isecite veknu dijagonalno, otprilike na svakih 6 cm, od vrha vekne do dna, bez presecanja do kraja. Ponovite na suprotnoj dijagonali da biste napravili delove u obliku kocke koji su još uvek pričvršćeni za donju koru.
Pažljivo rasporedite mešavinu putera između delova hleba, a zatim ubacite kockice kačkavalja. Umotajte veknu u aluminijumsku foliju. Pecite u zagrejanoj rerni 15 minuta. Odmotajte veknu; nastavite sa pečenjem dok se sir ne otopi, još oko 10 minuta. Uživajte!
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![RECEPT ZA ČUVENU ROZEN TORTU: Poslastica koja odoleva vremenu - SAvršen slatkiš za Badnje veče RECEPT ZA ČUVENU ROZEN TORTU: Poslastica koja odoleva vremenu - SAvršen slatkiš za Badnje veče](/data/images/2024-01-03/440047_447788_t.jpg?time=1736041714)
RECEPT ZA ČUVENU ROZEN TORTU: Poslastica koja odoleva vremenu - SAvršen slatkiš za Badnje veče
05. 01. 2025. u 15:00Novosti online
![PUNJENE KORPICE SAVRŠENO PREDJELO: Lako se prave, dekorativne su, a ukus je fantastičan PUNJENE KORPICE SAVRŠENO PREDJELO: Lako se prave, dekorativne su, a ukus je fantastičan](/data/images/2024-11-19/546953_korpice-sa-piletinom_t.jpg?time=1736222292)
PUNjENE KORPICE SAVRŠENO PREDJELO: Lako se prave, dekorativne su, a ukus je fantastičan
07. 01. 2025. u 07:00Novosti online
![SPREMITE ŠAMPITU: Najkremastiji kolač, koji budi nostalgiju na dane detinjstva SPREMITE ŠAMPITU: Najkremastiji kolač, koji budi nostalgiju na dane detinjstva](/data/images/2024-07-18/508077_shutterstock-sampita_t.jpg?time=1736222373)
SPREMITE ŠAMPITU: Najkremastiji kolač, koji budi nostalgiju na dane detinjstva
07. 01. 2025. u 14:00Novosti online
![KAPUĆINO KOCKE: Jednostavan kolač koji se topi u ustima (VIDEO) KAPUĆINO KOCKE: Jednostavan kolač koji se topi u ustima (VIDEO)](/data/images/2024-12-31/559864_370773-20241222-17-31-27kapucino-kocke-brzo-i-jednostavno-youtube-ls_t.jpg?time=1735750488)
KAPUĆINO KOCKE: Jednostavan kolač koji se topi u ustima (VIDEO)
02. 01. 2025. u 11:00Novosti online
![AMERIKANCI OTVORILI KINESKI BALON KOJI SU OBORILI: Ostali šokirani onim što se nalazi u njemu - Mogli su nas špijunirati! AMERIKANCI OTVORILI KINESKI BALON KOJI SU OBORILI: Ostali šokirani onim što se nalazi u njemu - Mogli su nas špijunirati!](/data/images/2025-02-11/571809_profimedia-0758018135_kf.jpg?time=1739277204)
AMERIKANCI OTVORILI KINESKI BALON KOJI SU OBORILI: Ostali šokirani onim što se nalazi u njemu - "Mogli su nas špijunirati!"
KINESKI špijunski balon koji je 2023. godine preleteo Sjedinjene Države bio je opremljen američkom tehnologijom koja je mogla omogućiti špijuniranje Amerikanaca, prema izvorima koji su direktno upoznati sa tehničkom analizom koju je sprovela američka vojska.
11. 02. 2025. u 13:30
![GRAĐANI U PANICI: More u Turskoj se povuklo više od 300 metara (FOTO) GRAĐANI U PANICI: More u Turskoj se povuklo više od 300 metara (FOTO)](/data/images/2025-02-11/571829_profimedia-0962212937_kf.jpg?time=1739280031)
GRAĐANI U PANICI: More u Turskoj se povuklo više od 300 metara (FOTO)
NAKON serije potresa na Santoriniju, more u Izmiru i mnogim drugim mestima duž egejske obale povuklo se više od 200 metara, objavili su turski mediji.
11. 02. 2025. u 14:15
![3 MILIONA SLEPACA U HRVATSKOJ: Tompson - to nije budala! Naši heroji su davno počinili masakr, a čiji smo mi? 3 MILIONA SLEPACA U HRVATSKOJ: Tompson - to nije budala! Naši heroji su davno počinili masakr, a čiji smo mi?](/data/images/2025-02-11/571873_vedrana-rudan-zoran-milanovic-marko-perkovic-tompson-foto-yt-printscreen-profimedia-ata-images-2_kf.jpg?time=1739290351)
3 MILIONA SLEPACA U HRVATSKOJ: "Tompson - to nije budala! Naši 'heroji' su davno počinili masakr, a čiji smo mi?"
"ČIJI smo mi? Pitajte Zagrebačku banku, Privrednu banku, pitajte Hrvatsku narodnu banku... Pitajte sve one koji nam se svakodnevno cerekaju sa svih portala i recite, imate Hrvatsku."
11. 02. 2025. u 17:12
Komentari (0)