PRAVI SE ZAČAS I PREUKUSNA JE, JEDETE, A MRŠAVITE: Večera koja topi salo, ubrzava metabolizam i daje energiju
RECEPT za večeru koja topi salo morate probati, jer donosi brojne benefite vašem telu. Prema mišljenju brojnih nutricionista večera bi trebalo da bude lagan obrok, ali ispunjen hranljivim materijama koje nam ubrzavaju metabolizam.
Evo jednostavnog recepta za čia puding koji donosi vašem telu brojne blagodeti! Sa druge strane, uz njega ćete vrlo lako sačuvati vitku liniju ili istrajati u borbi sa viškom kilograma, jer je ukus fenomenalan!
Glavni sastojak ovog obroka sa kojim završavate dan su čia semenke, koje često nazivaju "superfood". Naime, čia semenke su sitne crne, bele i tamnosmeđe semenke koje potiču od biljke Salviahispanica, koja je vrsta mente.
Čia semenke su dobre za naš organizam jer obiluju:
* omega-3 i omega-6 masnim kiselinama,
* vlaknima,
* antioksidansima,
* proteinima,
* ali i manganom,
* magnezijumom,
* fosforom,
* kalcijumom.
Sastojci:
* 4 kašike semenki čije
* 2 banane
* 250 ml vode
* 250 ml mleka
* kašika meda
* malo cimeta
Priprema:
Banane zgnječite viljuškom i pomešajte sa svim sastojcima. Dobijenu smesu odložite u frižider. Čija semenke će potom učiniti svoje i "zgusnuti" ovaj puding, a ukus će vas oduševiti!
(Stil)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
(UZNEMIRUJUĆE) BRUTALNO UBIJEN POZNATI PEVAČ: Isplivao jezivi snimak likvidacije (VIDEO)
ŠVEDSKI reper Gaboro, čije je pravo ime bilo Ninos Houri, ubijen je na parkingu u četvrtak uveče, javljaju lokalni mediji.
21. 12. 2024. u 08:06
PRVI SNIMCI UKRAJINSKOG NAPADA NA RILSK: Najmanje šest mrtvih i desetine povređenih, gore automobili (VIDEO)
ŠEST osoba, među kojima i jedno dete, ubijeno je u Rilsku, u oblasti Kursk, kao rezultat raketnog udara ukrajinskih oružanih snaga, saopštio je vršilac dužnosti guvernera Kurske oblasti Aleksandar Hinštajn.
20. 12. 2024. u 17:07
ANĐELKA BESNA: "Molim, zašto da ne odem iz tvoje emisije? Ne poštuješ me"
GLUMICA je shvatila da tuđe nepoštovanje i nevaspitanje nema veze sa njom.
22. 12. 2024. u 10:41
Komentari (0)