ČIA PUDING ZA DOBAR POČETAK DANA: Zdrava namirnica u sočnoj letnjoj kombinaciji, za pravo uživanje

Novosti online

23. 07. 2024. u 07:00

Zdrav i ukusan obrok za sunčane, letnje dane.

ЧИА ПУДИНГ ЗА ДОБАР ПОЧЕТАК ДАНА: Здрава намирница у сочној летњој комбинацији, за право уживање

Foto Shutterstock

Sastojci:

  • 3-4 kašike čia semena
  • 250 ml bademovog mleka
  • 1 kašika kakaoa
  • 50 grama badema (samlevenih u blenderu)
  • 1 kašika meda
  • mleveni ili seckani badem za posipanje

Priprema:
Čia semenke pomešajte s kakaoom, pa prelijte mlekom. Mešajte pa dodajte kašiku meda i mlevene bademe. Dobro promešajte, pa sipajte u čaše za serviranje. Ostavite u frižideru. Izvadite posle 15 minuta, pa promešajte i dobro i pospite mlevenim bademima. Ostavite puding preko noći u frižideru.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             (trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVA ARHITEKTURA: Važnost energetske efikasnosti