LOVAČKI GULAŠ IZ RERNE: Uživajte u jedinstvenom ukusu
15. 09. 2024. u 07:00
Ovaj recept za gulaš će sigurno oduševiti sve vaše ukućane.
Povezane vesti

JELO KOJE MORATE PROBATI: Gulaš od govedine i cvekle
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukus koji se ne zaboravlja.
16. 04. 2025. u 13:00

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA GOVEĐI PILAV: Sočno i okrepljujuće jelo koje se priprema brzinski
Ovaj pilav je prava gozba u jednom tiganju – mirisan, bogat, sladunjav od šargarepe i suvog grožđa, a punog ukusa zahvaljujući začinima i sočnoj govedini. Savršen za sve koji vole orijentalnu notu u domaćem obroku.
21. 04. 2025. u 16:00

SAMO ZA PRAVE GURMANE: Gulaš sa pečurkama
Kad zamiriše slaninica odmah vam pođe voda na usta, a još kad je dodate u gulaš sa šampinjonima, uh, nema toga ko će mu odoleti!
09. 04. 2025. u 08:30

MAĐARSKI GULAŠ IZ RERNE: Ručak pun ukusa, bogat teksturom i uživanje je u svakom zalogaju (VIDEO)
Napravite pravi gulaš po mađarskom receptu, a pecite ga u rerni.
19. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)