RECEPT ZA PRŽENICE NA MALO DRUGAČIJI NAČIN: Ukusan doručak koji će svi obožavati
14. 09. 2024. u 07:00
Prženice su mnogima omiljeni doručak, a da bi bile dobro spremljene treba da budu mekane i sočne iznutra, a hrskave i zlatne spolja. Sjajan su način i da iskoristite stari hleb.
Povezane vesti
JAJA SA ŠUNKOM U PARADAJZ SOSU: Brz obrok koji osvaja na prvi zalogaj
OVO jelo se priprema za manje od pola sata, a pruža neodoljivu kombinaciju mediteranskih aroma i kremaste teksture.
28. 11. 2025. u 07:00
TAJNA SAVRŠENE PALENTE: Ukusan i brz obrok
PALENTA je jedno od najstarijih i najomiljenijih jela na Balkanu, poznata po svojoj jednostavnosti, hranljivosti i svestranosti.
08. 10. 2025. u 07:50
Najnovije iz rubrike
POSNE PALAČINKE: Spremaju se za 10 minuta, a evo šta sve treba da promenite u smesi
PALAČINKE imaju i svoju posnu verziju uz nekoliko izmenjenih sastojaka
06. 12. 2025. u 09:55
OVO JEDINI NAČIN KAKO SE DINSTA MESO DA BUDE MEKO KO DUŠA: Jedna stvar je od ključnog značaja!
KOD dinstanja mesa potrebno je samo da budete strpljivi, jer što se duže pravilno dinsta biće bolje i raspadaće se.
05. 12. 2025. u 18:00
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
KOMBINACIJA carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako.
05. 12. 2025. u 16:23
RECEPT ZA KOLAČ BEZ BRAŠNA: Pravi se brzo i idealan je za zimu (VIDEO)
OVAJ kolač se sprema sa sastojcima koje uglavnom svi imamo u kuhinji
05. 12. 2025. u 12:47
RECEPT ZA PUNJENE PEČURKE: Kesten, kelj, plavi sir i timijan - Spoj ukusa koji ćete voleti
UZ MIRIS timijana i kremastu notu plavog sira, ove punjene pečurke donose savršen spoj ukusa. Brzo se pripremaju, a idealne su kao topla užina ili elegantan prilog za svečanu trpezu.
05. 12. 2025. u 07:00
Komentari (0)