RECEPT ZA PRŽENICE NA MALO DRUGAČIJI NAČIN: Ukusan doručak koji će svi obožavati
14. 09. 2024. u 07:00
Prženice su mnogima omiljeni doručak, a da bi bile dobro spremljene treba da budu mekane i sočne iznutra, a hrskave i zlatne spolja. Sjajan su način i da iskoristite stari hleb.
Povezane vesti

AJVAR PITA: Recept kome ćete se često vraćati
Pita sa ajvarom može biti poslužena i hladna i topla, za doručak ili večeru.
09. 03. 2025. u 07:00

NEVEROVATNO JEDNOSTAVAN RECEPT: Mini pecivo sa sirom, idealno za doručak, proslave ili večeru (VIDEO)
Donosimo vam recept za preukusno mini pecivo sa sirom, ostaje sveže i sutradan.
20. 04. 2025. u 07:00

SLANI ROLAT SA SIROM I GRIZOM: Recept za domaće pecivo koji mora da ima svaka kuća
Ako imate pri ruci pakovanje kora za pitu, nećete odoleti i napravićete slasni domaći rolat sa sirom i grizom čim pročitate recept.
11. 04. 2025. u 07:00

PECIVO SA OVASOM I TIKVICAMA: Sadrži sve što vam je potrebno za dobar početak dana
Pecivo od tikvica je lagano, ukusno jelo idealno za doručak, užinu ili lagani obrok. Ovaj jednostavan recept je odličan način da uživate uz minimalan napor u hranljivom, a ujedno ukusnom jelu.
05. 03. 2025. u 07:00Jovana Vasić

VEOMA POPULARAN I TRAŽEN DORUČAK: Benedikt jaja
Ova jednostavna, ali savršeno uravnotežena kombinacija hrskavog tosta, poširanog jajeta, slaninice i bogatog holandez sosa osvojiće vas na prvi zalogaj. Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće.
25. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

KINESKA SALATA: Ukusna kremsta pikanterija koja je zasitna i preukusna
Kineska salata postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali.
22. 04. 2025. u 14:30

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA ČUPAVCE U OBLIKU MAFINA: Još slađi i ukusniji, pravićete stalno
Savršen spoj čupavaca i mafina u jednom desertu, prste da poližete.
22. 04. 2025. u 13:00

DEKORATIVNO I UKUSNO: Rolat od mesa sa jajima, ni najveći gurmani mu neće odoleti
Ukusan, sočan i dekorativan — ovaj rolat je pravi hit na trpezi, posebno posle Uskrsa i "gomile" skuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 11:30

DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
22. 04. 2025. u 10:00

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)