RECEPT ZA TAHINI: Zdrav namaz od susama
U nastavku pročitajte jedinstven recept za ovaj namaz od susama koji će vam ulepšati jutro.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 200 g susama
- 2 kašike maslinovog ulja
- sok pola lumuna
Priprema:
Prepecite susam na šporetu uz stalno mešanje, bez dodavanja ulja. Tek kada se susam ohladi, ubacite ga u blender i dodajte jednu kašiku maslinovog ulja.
Izblendajte ga sasvim dovoljno dok ne dobijete kašastu smesu i pustite da se smesa odmori. Tek posle nekoliko minuta ubacite još jednu kašiku maslinovog ulja i ponovo izblendajte.
Gotovu smesu probajte i nemojte se iznenaditi ako je ukus gorak. U tom slučaju možete dodati limunov sok i dobićete drugačiji ukus. Prijatno!
(trpeza)
Preporučujemo

NAPRAVITE DOMAĆU RIBLjU PAŠTETU: Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan
05. 11. 2024. u 13:25

KAKO DA SAMI NAPRAVITE SENF: Posle ovog recepta, nikada nećete ići po kupovni
12. 09. 2024. u 09:30

DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA AVGUSTA: Tek nas čeka pakao i temperaturni rekordi - leto se ne predaje
NAJNOVIJA vremenska prognoza evopskih stručnjaka za avgust pokazuje prohladniji početak meseca u centralnim delovima Evrope, ali se već nagoveštava povratak suptropskog grebena i novog talasa vrelog vremena. Usled prisustva niskog pritiska na severu kontinenta, stvaraju se uslovi za novi toplotni talas koji će pogoditi veći deo Evrope, piše Severe Weather Europe.
04. 08. 2025. u 20:19

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

3O LETA OD "OLUJE" - RUDAN OŠTRO O HRVATIMA: "Koliko je Srba plutalo u bunarima jer se nisu ukrcali u traktore..."
VEDRANA Rudan je komentarisala političku i društvenu klimu u Hrvatskoj.
03. 08. 2025. u 16:23
Komentari (0)