ROLAT SA KAČKAVALJEM I JAJIMA: Idealan kao predjelo za slavsku trpezu
14. 11. 2024. u 18:30
Rolat sa kačkavaljem i jajima ne mora da se peče, a prosto je savršen.
Povezane vesti
SJAJNO PREDJELO SA SPANAĆEM I JAJIMA: Tortilja rolnice za slavske i praznične trpeze (VIDEO)
Vreme je slava i većina domaćica razmišlja šta bi mogla da spremi za slavu i zadivi goste. Ako ste u potrazi za dobrim receptima, predstavljamo vam jedan sjajan predlog za predjelo koje se brzo sprema.
20. 11. 2024. u 16:19
SLANI ROLAT SA AJVAROM: Savršen za svečane trenutke, brzo i lako se pravi, a ukus pravi domaćinski
Slani rolati su uvek dobar izbor za predjelo, a ukuse možete kombinovati na razne načine.
05. 11. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
NEODOLJIVO UKUSAN POČETAK DANA: Punjeni hleb sa sirom na italijanski način
Punjeni hleb sa sirom je savršen za žurke i druženja, zapeče se u rerni i svako može da uzme zalogaj.
08. 01. 2025. u 07:00
SPREMITE ŠAMPITU: Najkremastiji kolač, koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Obradujte ukućane savršenom poslasticom.
07. 01. 2025. u 14:00Novosti online
ZNATE LI ŠTA JE PEŠT? LJudi su ga jeli na selu kako bi zimi imali energije
Pešt je mešavina mlevene slanine (ili svinjske masti) sa belim lukom, solju i ponekad začinima poput paprike.
07. 01. 2025. u 12:00Novosti online
SALATA SA CVEKLOM I HELJDOM: Neobična kombinacija sastojaka u ovom receptu, puna je vitamina i hranljivih materija (VIDEO)
Heljda je dobar izvor belančevina, vlakana i zdravih složenih ugenjih hidrata, pa je mnogi smatraju suprehranom i svakako bi trebali da razmislite o ubacivanju ove namirnice u neki obrok. U nastavku pročitajte kako da uvrstite ovu žitaricu u salatu i napravite ukusan obrok koji će vas zasititi.
07. 01. 2025. u 10:00Novosti online
STARINSKI SPECIJALITET ČEŠKET: Neobičan spoj žitarica i piletine sprema se generacijama
Češket je vrlo stari recept koji se prenosio sa generacije na generaciju. Deo je hercegovačke tradicije i pravi se uvek za Božić. Češket se sprema sa piletinom bez kosti i žitaricom poput ječma ili pšenice.
07. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Komentari (0)