JEDNOSTAVAN TRIK DA NAPRAVITE POSNI POH: Uz male izmene ne morate da odustajete od pohovanja
Za posni poh je ključna jedna namirnica, koja ga održava da se ne raspadne.

Foto: Shutterstock
Posni poh se pravi lako, a kisela voda se koristi umesto jaja i na taj način vezuje sve sastojke zajedno, da se ne raspadnu.
Sastojci:
- 250 ml kisele vode
- 5 kašika prezli
- 3 kašike palente
- 4 kašike brašna
- 1 kašičica slatke paprike
- malo tucane paprike
- 2 kašike senfa
- so i biber, po ukusu
Priprema:
Kako biste napravili posni poh pomešajte palentu, brašno, slatku i tucanu papriku, i dodajte svemu senf i kiselu vodu.
Dodajte soli i bibera po ukusu, a nakon toga sve dobro promešajte. Uvaljajate povrće ili ribu u dobijenu smesu, pa potom uvaljajte u prezle. Pržite u dubokom ulju ili pecite u rerni.
(stvarukusa)
Preporučujemo

KAKO DA NAPRAVITE BELO KUVANO VINO: Simfonija ukusa za uživanje sa najdražima
07. 12. 2024. u 17:00

OTARASITE SE NEPRIJATNOG MIRISA OD SPREMANjA RIBE: Trikovi zlata vredni
04. 12. 2024. u 15:00

DOMAĆE OBLANDE SA GRIZOM: Brzo se pripremaju, još brže pojedu
30. 11. 2024. u 13:00

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

UKRAJINA IZVELA JEDAN OD NAJVEĆIH NAPADA NA RUSIJU: Aerodromi u Moskvi zatvoreni, uništena važna fabrika (VIDEO)
UKRAJINA je tokom noći izvela jedan od najvećih napada dronovima od početka rata, gađajući više ciljeva na teritoriji Rusije. Zbog napada su moskovski aerodromi bili primorani da privremeno obustave rad, što je izazvalo haos u vazdušnom saobraćaju.
28. 05. 2025. u 09:45

KARLEUŠA OTKRILA CECI ISTINU O SNAJI: Nije ostala ravnodušna na reči o Veljku i Bogdani
PEVAČICA Olja Karleuša, koja je rodom iz Titela, otkrila je kakva je zapravo snajka Cece Ražnatović, Bogdana.
01. 06. 2025. u 16:40
Komentari (0)