Bilo da postite ili samo brinete o svom zdravlju, obožavaćete ovaj recept za veganske mafine sa limunom kao alternativu za obične mafine. Osim što se prave bez jaja, a testo se savršeno diže i bez njih, umesto mlečnih sastojaka koristi se bademovo mleko, jabukovo sirće i maslinovo ulje.
PASTA bolonjeze je klasično italijansko jelo koje spaja punoću ukusa mesnog sosa sa omiljenom testeninom. Danas sa vama delimo proveren recept za ovu domaću pastu koju svi vole.
Kremasti potaž od bundeve je lagano, zdravo jelo koje spaja jednostavne sastojke u bogat ukus. Idealan je kao predjelo ili lagani obrok. Danas sa vama delimo recept za ovu ukusnu i jednostavnu čorbu koju ćete rado pripremati.
Pije se poput vode ili soka, ne možete da se zaustavite, toliko je ukusan, osvežavajući i sladak. a još kad naiđete na komadiće kajsija... pa ko bi mu odoleo?
Komentari (0)