POSNI MAFINI SA LIMUNOM: Fantastična kombinacija ukusa
18. 12. 2024. u 15:24
Bilo da postite ili samo brinete o svom zdravlju, obožavaćete ovaj recept za veganske mafine sa limunom kao alternativu za obične mafine. Osim što se prave bez jaja, a testo se savršeno diže i bez njih, umesto mlečnih sastojaka koristi se bademovo mleko, jabukovo sirće i maslinovo ulje.
Povezane vesti

POSNI CEZAR SENDVIČ OD LEBLEBIJA: Obradujte najmilije obrokom kakav do sada nisu probali
U pitanju je veganski "Cezar" sendvič od leblebija koji se pravi sa ukusnim domaćim "Cezar" prelivom bez mleka i ulja, koji mu daje ukusan ukus čuvene Cezar salate. Svež crveni luk, kao i paradajz i salata, ovom sendviču zadaje lep "udarac" i dodaje teksturu koju morate da probate.
05. 04. 2025. u 07:00

BRZO SE SPREMA, SAVRŠEN JE DORUČAK: Najjednostavnija domaća pita sa zeljem, ukusnije nešto niste probali
Posna, a slasna i zasitna, nema boljeg doručka.
06. 04. 2025. u 07:00

RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA PRAZILUKOM: Neizostavni deo posne trpeze
Ova posna pita sa prazilukom na vodi je savršena za dane kada postite i želite da uživate u ukusnom i laganom obroku.
13. 03. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

PREDJELO KOME NIKO NEĆE ODOLETI: Urme u slaninici, savršena kombinacija
URME u slaninici su savršena slatko-slana kombinacija koja se mora naći na vašoj trpezi.
14. 05. 2025. u 19:00

PRAVA GOZBA IZ JEDNE TEPSIJE: Marinirano pileće meso sa povrćem u aromatičnom sosu (VIDEO)
AROMATIČAN sos i mekano pileće meso iz rerne.
14. 05. 2025. u 16:00

ODUŠEVIĆE SVE GOSTE: Hrskava piletina u pohu od krekera
HRSKAVA piletina u pohu od krekera je laka i brza za pripremu, a oduševiće sve goste.
14. 05. 2025. u 13:00

BEZ PEČENJA I GOTOVE OČAS POSLA: Slatke korpice od palačinki punjene kremom i voćem (VIDEO)
SLATKE korpice od palačinki punjene kremom i voćem su savršen desert koji ne mora da se peče i lako se priprema.
14. 05. 2025. u 10:00

RECEPT ZA NAJLAKŠE PIROŠKE: Bez prženja u ulju, bez kvasca, gotove za 20 minuta (VIDEO)
OVE piroške su spolja hrskave, a iznutra meke i aromatične – prave se brzo, a jedu još brže.
14. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)