TRIK ZLATA VREDAN: Odledite meso ili drugu namirnicu za rekordnih 10 minuta
26. 12. 2024. u 15:30
Davno zaboravljeni trik kako da odmrznete meso za samo deset minuta.
Povezane vesti

7 SAVETA DA VAM MESO BUDE SOČNO: Uz ove sugestije svako meso koje budete pripremali biće savršeno sočno i meko
Bez obzira koju vrstu mesa i kog kvaliteta pripremate, ono može da bude ukusnije od onog koje pripremaju u najboljim restoranima. Potrebno je samo da se pridržavate ovih saveta i smernica, pomoću kojih ćete uvek dobiti savršen obrok.
22. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

NAJKREMASTIJA TORTA BEZ PEČENJA I JAJA: Pravi se sa svega 20 minuta, a ukusom osvaja i najveće sladokusce (VIDEO)
Danas vam predstavljamo jedan takav domaći slatkiš, koji ima slastan, kremasti fil na bazi šlaga, a dok se u jedan deo umeša bela čokolada, drugom neodoljiv ukus i boju daje čokoladni krem. Za pripremu ove poslastice ne treba vam više od 20 minuta, a ukus joj je božanstven i savršena je za prolećne dane.
16. 04. 2025. u 11:30

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30

ZAPEČENI MLINCI SA ĆURETINOM: Savršenstvo ukusa čak i za izbirljive
Ćuretina sa mlincima je ukusan i zasitan ručak koji možete spremati na više načina - sa kupovnim ili domaćim mlincima, sa jednom ili više vrsta pavlake, a svaki je podjednako ukusan.
16. 04. 2025. u 07:00

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00
Komentari (0)