NAPRAVITE DOMAĆI PARIZER: Zdraviji i lepšeg ukusa od kupovnog
Evo kako da napravite domaći zdravi parizer u kome će uživati cela porodica, savršen je za doručak ili večeru.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 300gr piletine
- 2 manje šargarepe
- pola glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- malo soka od cvekle
- 1 želatin
Priprema:
Skuvati 300 gr piletine sa dve manje šargarepe, pola glavice crnog luka i dva čena belog luka. Začiniti po želji.
Kada je sve kuvano, stavljamo u blender, sa malo soka od cvekle, ko ne voli i ne mora da dodaje cveklu, zatim rastvorimo jedan želatin sa malo vodice u kome se meso i povrće kuvalo.
Izblendiramo, sipamo u “kalup” napravljen od flaše, zatvorimo streč folijom pa ostavimo da se dobro ohladi. Može i da prenoći u frižideru. Kada se stegne izvaditi ga iz kalupa, iseckati i degustirati. Prijatno! Takođe od ostatka vode u kojoj se sve skuvalo, možemo napraviti supu, dodati rezance ili knedle i gotov je i ručak i večera u isto vreme.
(still)
Preporučujemo

NAJSOČNIJA VEČERA ZA CELU PORODICU: Nema ukusnije i izdašnije, a sprema se očas posla
15. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

LEPINjE PO RUSKOM RECEPTU: Uz krompir i sir dobijate savršenstvo
09. 02. 2025. u 09:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)