RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
25. 04. 2025. u 07:00
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
Povezane vesti
                    
                    TAJNA SAVRŠENE PALENTE: Ukusan i brz obrok
PALENTA je jedno od najstarijih i najomiljenijih jela na Balkanu, poznata po svojoj jednostavnosti, hranljivosti i svestranosti.
08. 10. 2025. u 07:50
Najnovije iz rubrike
                    
                    SALATA OD PEČENIH PAPRIKA I PATLIDŽANA: Recept za lagano predjelo
Ukusna i aromatična salata koja će obogatiti svaku zimsku trpezu. Odlična je kao lagano predjelo ili prilog uz glavno jelo, a naročito prija uz domaći hleb i sir.
03. 11. 2025. u 13:00
                    
                    ZDRAVA POSLASTICA OD OVSENIH PAHULJICA I JABUKA: Sladak užitak bez griže savesti
Želite nešto slatko, a da je ipak zdravo? Pripremite ovaj hleb od ovsenih pahuljica, jabuka i suvog grožđa – lagan je, mirisan i pun ukusa. Brzo se pravi, a cela kuća će zamirisati na domaći kolač iz detinjstva.
03. 11. 2025. u 12:00
                    
                    POSNI GRLIJAŠ KOLAČ – Starinska slast koja osvaja na prvi zalogaj
Miris karamela, oraha i čokolade koji ispunjava kuhinju vraća nas u detinjstvo. Grlijaš kolač je jedna od onih poslastica koje se prave s ljubavlju i strpljenjem.
03. 11. 2025. u 11:00
                    
                    POSNA MEDENA PITA: Miris meda, karamele i lešnika ispuniće celu kuću!
Ova posna medena pita spaja tradicionalni ukus medenih kora sa savršeno kremastim karamel filom i primamljivom čokoladnom notom. Savršena za slave, post i svečane prilike – ova pita dokazuje da posni kolači mogu biti i raskošni i neodoljivi!
03. 11. 2025. u 09:44
                    
                    RECEPT ZA MAĐARSKE PRŽENICE: Jedan sastojak ih čini posebno drugačijim
PRŽENICE su brz i ukusan doručak, a evo kako se prave prema mađarskom receptu
03. 11. 2025. u 08:42
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)