ULEPŠAĆE SVAKU TRPEZU: Posna slana torta sa spanaćem i pečurkama je toliko ukusna da će vam svi tražiti recept
22. 08. 2023. u 07:00
POSNA slana torta sa spanaćem i pečurkama se pravi lako, ali se još lakše i pojede.
Povezane vesti
SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA: Idealna za slavu, a gotova očas posla
Rapsodija ukusa koja se lako pravi, a držaće vas dugo sitim.
13. 11. 2024. u 17:06
OMILJENO PREDJELO PRAZNIČNE I SLAVSKE TRPEZE: Slana rozen torta sa ajvarom, uživaćete u svakom zalogaju
SLANE torte upotpunjavaju svaku prazničnu trpezu i čine je raskošnijom.
25. 10. 2024. u 07:00
IDEALNA ZA SLAVU, A GOTOVA OČAS POSLA: Slana torta sa pečenim paprikama, oduševiće sve za trpezom
Slana torta sa pečenim paprikama je idealna za slavu i gotova za sat vremena. Po želji ubacite i šunku.
22. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
ČUVENA MAKEDONSKA PASTRMAJLIJA: Specijalitet neodoljivog ukusa
Pastrmajlija je specijalitet kojim se ponosi makedonska kuhinja, a specifičan je za okolinu Štipa. Glavni sastojci ovog jela kojim se diči makedonska kuhinja su testo i meso.
22. 11. 2024. u 18:49
OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane
Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.
22. 11. 2024. u 16:30
LAGANA SUPA OD TIKVICA: Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
Od ovog povrća neutralnog ukusa mogu da se prave najrazličitija jela, a naš današnji predlog je da probate i supu od tikvica
22. 11. 2024. u 15:00
SPREME SE OČAS POSLA, A SAVRŠENOG SU UKUSA: Torone sa bademom - Slatkiš koji Italijanke pripremaju često tokom zime
Ovaj slatkiš, nalik karamel bombonama, pravi je specijalitet koji skoro svaka Italijanka zna da napravi, a svi ga prosto obožavaju.
22. 11. 2024. u 13:03
DA LI STE PROBALI GOZLEME: Ovo je drugi naziv za preukusne turske palačinke
Ako ste imali priliku da uživate u kulinarskim čarolijama Turske, sigurno ste videli ili probali njihove čuvene palačinkice, zvane gozleme.
22. 11. 2024. u 11:49
Komentari (0)