DVA PROVERENA RECEPTA ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Prvi sa krompirom i lukom - drugi sa šampinjonima i pirinčem
POSNE punjene paprike, ukusne su i tople i hladne, odlične kako sa zelenim tako i sa crvenim paprikama. Sastav punjenja možete obogatiti različitim začinima po vašoj želji.

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno
Toliko su ukusne i zasitne da vam neće nedostajati meso.
Paprike sa krompirom i lukom
SASTOJCI:
- Paprika (Kod mene je bila predhodno zamrznuta)
- Krompir
- Praziluk
- Crni luk
- Beli luk
- Pirinač
- Peršun
- Šargarepa
Paprike se napune navedenim sastojcima, mere su proizvoljne i peku se pod folijom oko sat vremena a nakon toga uklonite foliju i pečete još nekih 15ak minuta da porumene. Ukoliko ste ljubitelj safta dodajte malo više vode ili soka od paradajza.

Foto: Jutjub/Printskrin/Uvek Ukusno
____________________________________________________________________________________
Paprike sa šampinjonima i pirinčem
SASTOJCI:
- Crni luk
- Beli luk
- Šargarepa
- Šapinjoni
- Pirinač
Isti postupak kao i za prethodni recept. Dodajte i začine poput majčine dušice, slatke paprike i bosiljka za bogatiji ukus.

Foto: Jutjub/Printskrin/Bilja Biki
Prijatno!
(Stil)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

MONSTRUOZNO! Ovaj hoće da vlada Srbijom! Žene mu krive kad ih neko siluje ili prebije!
VUK Nektarijević, student blokader sa Mašinskog fakulteta u Beogradu, koji je tobož biciklom išao u Strazbur, ima u najmanju ruku problematične stavove.
20. 04. 2025. u 14:35

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

OTVOREN HRISTOV GROB Evo šta su našli: "Kolena su mi klecala, nisam to očekivao - vekovima je bio zatvoren" (VIDEO)
"APSOLUTNO sam zadivljen. "
19. 04. 2025. u 08:39
Komentari (0)