PRIBLIŽAVA se jedna od najvećih srpskih slava, a to je Sveti Nikola. Ona pada u toku Božićnog posta, pa je preporučljivo da i slavska trpeza bude posna. Za slavu Sveti Nikola napravite rolovanu skušu. Ne samo da lepo izgleda, već je i ukus fantastičan.
PASTA bolonjeze je klasično italijansko jelo koje spaja punoću ukusa mesnog sosa sa omiljenom testeninom. Danas sa vama delimo proveren recept za ovu domaću pastu koju svi vole.
Kremasti potaž od bundeve je lagano, zdravo jelo koje spaja jednostavne sastojke u bogat ukus. Idealan je kao predjelo ili lagani obrok. Danas sa vama delimo recept za ovu ukusnu i jednostavnu čorbu koju ćete rado pripremati.
Pije se poput vode ili soka, ne možete da se zaustavite, toliko je ukusan, osvežavajući i sladak. a još kad naiđete na komadiće kajsija... pa ko bi mu odoleo?
Komentari (0)