POZNATI slikar Milić od Mačve (1934-2000) poklonio je Kruševcu legat sa 120 originalnih dela posvećenih Kosmetu, ali i originalan recept za pasulj, koji je lično spremao.
Ukus lazanja sada možete uživati bez pecanja i pečenja – u kremastoj, mirisnoj supi koja greje dušu. Sve omiljene arome italijanske kuhinje u jednoj utešnoj činiji – rikota, mocarela i marinara sos savršeno se slažu u kremastoj supi od lazanja.
Ovi jagnjeći kotleti su spremni za svaku priliku – sočni, aromatični i savršeni za porodični ručak ili večeru sa prijateljima. Marinada od limuna, belog luka i origana dodaje intenzivan ukus, dok pečurke, čeri paradajz i mladi luk čine obrok potpunim.
Ako volite brze, zdrave i ukusne poslastice koje možete poneti sa sobom na posao, u školu ili na put, ove domaće energetske pločice su pravi izbor! Pripremaju se lako, bez šećera i veštačkih dodataka, a pune su prirodne energije iz ovsa, meda i badema.
Ako volite lagana, ali ukusna jela na kašiku, ova lazanja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Kombinacija svežeg spanaća, mirisnih pečuraka i neodoljivo kremastog bešamel sosa čini ovo jelo savršenim izborom za porodični ručak ili svečanu večeru. Lako se priprema, a izgleda i miriše kao iz najboljeg restorana!
Ako tražite savršenu tortu koja izgleda kao iz vitrine vrhunske poslastičarnice, a ipak je lako napraviti kod kuće, ova čokoladna torta je idealan izbor. Mekana i sočna kakao osnova, nežan krem od šlaga i maskarponea, preliveni baršunastom čokoladnom glazurom – kombinacija koja se topi u ustima.
Komentari (0)