SVINjSKI kotleti sa pireom od pasulja i jabukama je savršena kombinacija svinjetine, jabuke i žalfije, koja je gotova za samo 30 minuta.
Povezane vesti
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
KAJGANA IZ RERNE: Tradicionalni ruski doručak koji se pravi začas
Toliko je ukusna da svako ko ju je probao, drugačiju više ne jede.
15. 11. 2024. u 07:00
ROLAT SA KAČKAVALJEM I JAJIMA: Idealan kao predjelo za slavsku trpezu
Rolat sa kačkavaljem i jajima ne mora da se peče, a prosto je savršen.
14. 11. 2024. u 18:30
DUNAVSKI TALASI: Recept za sočni kolač koji uspešno odoleva trendovima
Ukoliko ste ljubitelj sočnih kolača, a volite kombinaciju višnje i čokolade, dunavski talasi su poslastica koju ćete često praviti.
14. 11. 2024. u 16:00
VALDORF SALATA: Najukusnija kombinacija na svetu
Isprobajte recept za čuvenu američku salatu koja je obavezna na svim slavljima.
14. 11. 2024. u 14:01
Komentari (0)