Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
Povezane vesti
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Grašak s piletinom u paradajz sosu
Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
11. 11. 2024. u 10:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Ajmokac sa piletinom i spanaćem
Ajmokac je brzo i jednostavno jelo koje će vas vratiti u detinjstvo i bakinu kuhinju. Postoje različite varijante recepta, a mi vam danas predlažemo ovaj sa spanaćem.
07. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
DA LI STE PROBALI GOZLEME: Ovo je drugi naziv za preukusne turske palačinke
Ako ste imali priliku da uživate u kulinarskim čarolijama Turske, sigurno ste videli ili probali njihove čuvene palačinkice, zvane gozleme.
22. 11. 2024. u 11:49
ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna
Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.
22. 11. 2024. u 11:00
NAJUKUSNIJI MINJONI PO RECEPTU NAŠIH BAKA: Mali, slatki, šareni, simpatični i pre svega ukusni
Minjoni se mogu ukrašavati i praviti za najrazličitije vrste slavlja, a vaši gosti će biti oduševljeni.
22. 11. 2024. u 09:00
PROJA SA ČVARCIMA: Doručak, večera, ili predjelo na proslavi - Odgovaraće u svakoj prilici
Proja sa čvarcima se odlično kombinuje sa predjelom, salatama ili glavnim jelom, možete je jesti svaki dan, ali je super izbor i za neku proslavu.
22. 11. 2024. u 07:00
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
Komentari (0)